2777
2789
عنوان

بهم گفت مامانت تورو

360 بازدید | 36 پست

دوستم داشت حرف میزد آبجی داداشامم دید برگشت گفت ولی تو از همشون زشت تری. به شوخی گفت آره مامانت تورو ...

بعد من گفتم باز خداروشکر چهره تورو ندارم اون یکی برگشت خندید گفت فکر کن یه درصد تو از اون خوشگل تر باشی.

بچه ها من خودم حس میکنم زشتی مو. ولی واقعاً حالم بد میشه من دلم میخواد ازدواج خوبی داشته باشم ولی با این وضع ظاهری نه میتونم دنبال کیس خوب باشم و نه اینکه خب همسری با چهره خوب و زیبا داشته باشم‌

خیلی ناراحتم قدمم کوتاهه ۱۵۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی فقط به شانس آدمه 

خیلیا با تمام زیبایی و اخلاق و ... گیر چه هیولاهایی افتادن 

خیلیا هم که آدم حالشون بهم میخوره قیافشونو ببینه چه مردای خوبی گیرشون افتاد 

ازدواج ۷۰درصدش به شانسه 

چه دوستای بی ادب و پررویی داری 😐چن سالته؟

دانشجوییم.

اون مهم نیست مهم چهره مه.

به شوخی اینجوری زیاد صحبت میشه بینمون.

ولی واقعاً حس کردم حرفشون واقعی بود

هرکس باشه مهم نیستمهم چهره ی منه الان که ندارم

رک بهت بگم

اگه فک میکنی زشتی و این دوستتم قرار نیست کنار بذاری

نفهمی!نفهم

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

هرکس باشه مهم نیستمهم چهره ی منه الان که ندارم

حتما یه چیزی داری ک دوستت حسوده 

خودتو دست کم‌نگیر

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

من مجردی فک میکردم خیلی زشتم و از قیافم خجالت میکشیدم بعد کم کم میشنیدم جاهای دیگه که تعریفمو میدادن بعد که یکم آرایش داشتم هم قشنگ از گوشه کنار میشنیدم که حتی گفته بودن زیباترین دختر شهرم😑😑 البته مجردی من ۱۵ سال پیش بود و عمل و اینچیزا نبود همهدنچرال بودن شاید اونا شوخی میکنن و تو هم خوب باشی

کسی اینجوری حرف میزنه بیشعوره 

بعدم هر کسی نوعی از زیبایی داره سلیقه هام متفاوته مثلا من خودم تو خیابون یکی دوبار حرف زشتی آقایون راجب چهرم زدن چندبار از طرف خانم های که میشناسم بهم گفتن زیبایی نشون میده سلیقه ها با هم فرق داره وگرنه خالق چیزی بد نمی آفرینه