2777
2789

⚪️اگه نمی‌دونی دقیقاً تو زندگی چی میخوای، این راهو امتحان کن ! فوق العاده ترینه:) ⚪️

۱. یه جای آروم پیدا کن (ماشین، کافه خلوت، کتابخونه یا یه نیمکت تو پارک)، ۳۰ دقیقه وقت خالی کن.💜

۲. به این ۵ سوال جواب بده و حتماً بنویس:❤️

• چه کاری منو سرحال میاره و انرژی میده؟ (مثلاً تولید محتوا، طراحی، تدریس، مربیگری، برنامه‌ریزی)

• چه کاری ته دلم حس رضایت میده؟ (مثلاً الهام‌بخشی به بقیه، ساختن یه چیز ارزشمند، رشد دادن دیگران)

• چه مهارت‌هایی برام طبیعیه و بدون زور زدن خوب انجامشون میدم؟ (مثلاً نوشتن داستان، حل مسائل پیچیده، مذاکره، کار تیمی)

• به چه موضوعاتی قلباً اهمیت میدم؟ (مثلاً توانمندسازی زنان، تغییر سبک زندگی سالم، حفاظت از طبیعت، آموزش مهارت‌های زندگی)

• مردم معمولاً برای چه چیزی سراغم میان؟ (مثلاً انگیزه دادن، برنامه‌ریزی، عکاسی حرفه‌ای، راهنمایی شغلی)

۳. جواب‌هاتو نگاه کن، دنبال الگو و موضوعات تکراری باش.💜

۴. کاری که بیشتر از همه تکرار شده رو انتخاب کن و ۱ ماه براش وقت بذار: یاد بگیر، عمل کن، و یه پروژه کوچیک راه بنداز (مثلاً یه پیج بزنی، یه دوره کوتاه بگذرونی یا یه محصول ساده ارائه بدی).

🤍۵. بعد ۱ ماه این سه سوال رو از خودت بپرس:

• این کار خوشحالم میکنه؟

• پیشرفت دارم؟

• از انجامش لذت می‌برم؟

اگه جوابت نه بود، بری سراغ گزینه‌ی بعدی.

یادت باشه، خودتو فقط با تجربه کردن پیدا می‌کنی، نه با فکر کردن زیاد. ✨

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.