2777
2789

عالیه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم فیلماش خوبه هم کمیکاش 

دنیای جذابیه ، از نوجوونی دنبالش میکنم

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

عالیه

منم تعریف زیاد شنیدم ولی خیلی زیادن..کدوم رو بیشتر دوست داشتی؟

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

مارول یعنی جادویی اینا؟

قهرمان ها و نجات دنیا و اینجور قدرت ها..

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

هم فیلماش خوبه هم کمیکاش دنیای جذابیه ، از نوجوونی دنبالش میکنم

منم وایب خوبی میگیرم احتمالا میبینمش.کدوما رو بیشتر دوست داشتی؟

قبلا خیلییی دوست داشتممم ولی فکر کنم علاقمو از دست دادم☹️باز دلم خواست ولی😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ما خانوادگی همرو دو سه دور دیدیم ازاول اول خوشمون میاد🤣

تو خوش شانسی خانواده من فقط پایتخت🫠😂

منم وایب خوبی میگیرم احتمالا میبینمش.کدوما رو بیشتر دوست داشتی؟

کاپیتان مارول

ثور

مرد اهنی

بیوه سیاه

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

قبلا خیلییی دوست داشتممم ولی فکر کنم علاقمو از دست دادم☹️باز دلم خواست ولی😂

باعث افتخاره که سبب یادآوری شدم✨️😂