2777
2789
عنوان

دوران عقد مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست
اصلا انگیزه ای واسه اینکه از جام بلند شم ندارم...اینهمه درس بخون بعد بشین تو خونه...خب این چه زندگیه ...

ببین من ازدواج نکردم و خب طبیعتا نمیتونم درکت کنم درست.

و خب پدرم و مادرم هم طوری نبودن ک بخوان از هم ی سری چیزارو صلب کنن،اسمش زندگی مشترکه ولی ادم به فعالیت های غیر مشترک هم نیاز داره..

ولی من خودم حتی اگه ی روزی بخوام ازدواج کنم اصلا حاضر نیستم اجازه بدم طرف ی سری اختیاراتو ازم بگیره!درواقع هیچ حقی نداره برای این کار.

من خودم تصمیم میگیرم ایا بیرون کار کنن یا ن ،ایا بخوام ادانه تحصیل بدم یا ن و خیلی چیزای دیگه..

تنها درصورتی ممکنه بگذرم ک بدونم لطمه وارد میکنه به زندگیم همین!

از الان انقدر شل نگیر،فقط میتونم اینو بهت بگم..

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

عزیزم تاپیکای قبلی توضیح دادم شاید حوصلت نشه بری بخونی..خونه بابام ولی خونواده شوهرم توقع دارن هر رو ...

خوب نرو نباید بری، قبل تو چکارمیکردن الانم همون کارو کنن اصلا بحث و... نکن باهاشون این وظیفه شوهرته ک دفاع کنه بعضی مردا خودشون زن رو تبدیل به کلفت میکنن :حالا یکم کارکردی چی میشه، یا مادر شوهر وخواهرشوهر کمر همت میبندن تیکه بارون میکنن دیگه خودت باید یا با زیرکی جواب بدی ک هم ناراحت نشن هم حساب کار دستشون بیاد، بعضی مرداهم ک زنشونو میبرن میگن دلش براشما تنگ بود نه کارتون. توام دیربه دیر برو، رسمی برو، حدواندازتو بشناس قاطی نشو نظرنده نظر نخواه، بیکارنشین امایکم کارکه کردی دیگه بسه. شما رفتی زیادی صمیمی شدی گله هم نکردی اینطوری شده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه؟ اگه میخوای کارکنی هی نگو نگو نگو که نه بشنوی، چون آقایون خیلی کم حمایتگرن وبقیشون فقط نه گفتن حالا به هر دلیلی، بگرد اول کاری که میخوای پیدا کن کار درست وموجه نه هرکاری ک صرفا پول داشته باشه، بعد که همه چیز درست بود احتمال زیادم اون کار قبولت می‌کرد بگو فلان کار فلان جا هست میخوام برم اگه گفت نه که درموقعیت های مختلف تکرار کن