2777
2789
عنوان

دوران عقد مزخرف

148 بازدید | 17 پست

موندم دیگه چیکار کنم...

تا یکسال و نیم دیگه از عروسی و خونه خبری نیست...

تو خونه بیکارم و شوهرم راضی نیست برم سرکار...

همه ازم توقع دارن نقش یک عروس فداکار و مهربون بازی کنم هرچند که هستم واقعا ولی دیگه کم اوردم نمیتونم تحمل کنم این یکسال و نیم دیگه رو...

برام دعا کنید...هر روز کارم شده گریه و غصه....

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل توضیح میدادی خوب. چندساله عقدی چرا اینقدر طولانی تو عقد باشی؟ هنوز خونه باباتی چرا باید نقش عروس فداکار بازی کنی یعنی چکارکنی؟ درضمن هرکه نان دهد فرمان دهد 😅بالاخره یاخونه باباتی واختیارت با پدرته یا عروسی وهمه مخارج با شوهرته، نمیشه که خونه بابا باشی وآقا دستور بده وفقط آخرهفته بیادوبره چ پررو 😤

کامل توضیح میدادی خوب. چندساله عقدی چرا اینقدر طولانی تو عقد باشی؟ هنوز خونه باباتی چرا باید نقش عرو ...

عزیزم تاپیکای قبلی توضیح دادم شاید حوصلت نشه بری بخونی..خونه بابام ولی خونواده شوهرم توقع دارن هر روز برم اونجا براشون مث کلفت کار کنم... شوهرم خرجمو میده بابام همون جهازمو بتونه بگیرع خیلی کار کرده....

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

خب چرا لاضی نیست؟بجاش برو باشگاه ،کلاس های هنری ..

اصلا انگیزه ای واسه اینکه از جام بلند شم ندارم...اینهمه درس بخون بعد بشین تو خونه...خب این چه زندگیه مشترکیه؟

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

عزیزم تاپیکای قبلی توضیح دادم شاید حوصلت نشه بری بخونی..خونه بابام ولی خونواده شوهرم توقع دارن هر رو ...

عجب مگه کلفت گرفتن من اصلا کار نمی‌کنم تو خونشون یه دختر بزرگ تر از من دارن دست ب سیاه و سفید نمیزنه