2777
2789

سلام به بچه های گل

هرکس میاد این تاپیک حال بدشو میزاره همینجا با حال خوب لبخند رو لب میره و همین انرژی مثبتی که از من گرفتیو به دیگرانم هدیه کن

این تاپیک رو زدم برای کسایی که اصلا اعتماد به نفس کافی ندارن و خودشونو دوست ندارن و نکته های روانشناسی و چیزای خیلی خوب میگم حال دلتون عالی شه

این یه تاپیک خودشناسی و خود دوستی که علاوه برا این مراحل باعث میشه که خدادوست هم بشیم

هرکس با من همراه میشه تو این مسیر لایک کن که منم انرژی بگیرم❤️

یه نکته هرکس مشکل خانوادگی یا مشکل رابطه از نظر اخلاقی یا رفتاری دعوا و.. با همسر یا عشقش داره میتونه بهم درخواست بده من به طور رایگان مشاور میدم

میگن گذشته گذشته دیگه برنمیگرده تو زورتو بزن ببین میتونی بری به دیروزت بشینی سر سفره تو همون تاریخ تو همون ساعت نه پیشمونی گذشته هیچ فایده ایی نداره باعث میشه از حال خوبت جا بمونی

اينده هم نیومده مشخص نیست فردا زنده ایی یا مرده

غصه ی چیو میخوری دقیقا؟الانت مهمه حاله خوب الانت مهمه من و تو تنها نیستیم خدا رو داریم امام زمانو داریم شاید فکرکنی دوستمون ندارن ولی بخدا از پدر مادرمون بیشتر دوستمون دارن

همچیو بسپار بهش آبروتو آینده اتو قلبتو اخرتتو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس پوچی داری؟ با خودت روراست نیستی ؟خودتو دوست نداری ؟اعتماد بنفس کافی نداری؟

اولین قدم باید با خودت اشتی کنی

ادمی که با خودش اشتی میکنه به خدا هم اشتی میکنه ادمی که برای خودش وقت میزاره با درون خودش صحبت میکنه با خودش مهربون میشه به حرفای مسخره دیگران اهمیت نمیده فقط فقط خودش حال درون خودش مهمه باخودش اشتی کرده وقتی ادمی با خودش اشتی میکنه خدا هم کم کم وارد زندگیت میشه نه از اون نوع ها از این نوع که عشق اول اخرت خدا میشه هدف از خلقت تمامم ما انسانها بندگی کردن برای خداست ما هممون هدفمون رضایت خداست

1.با درون خودت صحبت کن با صدایی که درونته یه روزایی بشین جلو ایینه با خودت حرف بزن از چیزایی که اذیتت میکنه نه اینکه جوری حرف بزنی دیگران بشنون نه تو ذهن خودت 

مخصوصا شبا قبل خواب اصلا گوشی نگا کن یه نیم ساعت قبل خواب ذهنتو از چیزایی که ازارت میدن خالی کن از غم حسادت هر جس بدی به چیزای خوب فکرکن بعد بخواب

2.سعی کن در طول روز از حسای منفی مثل حسادت عصبانیت فوش دادن غم دور باشی بدون که تو قران اومده غم از جنسه شیطانه پس همیشه اینو تکرار کن یادت باشه ازش دوری کنی

اگه ادمی هستی که حسرت زندگی دیگرانو میخوری بدون که هیچکسسسس تو این دنیا شش دانگ نیستی دختری که خوشگله فکرمیکنی زندگیش روبراست تو از هیچی خبر نداری اون دختر یا اخلاق گندی داره یا یکی از عزیزانشو نداره مثل پدر مادر یا وضع مالی خوبی نداره یا هرچیزی دیگه ایی 

پس اینو اویزه گوشت کن هیچ ادمی تو این دنیا شش دانگ نیست توهم جزوی اونایی پس غصه ی چیزی که نداریو نخور خدا اینجور برات صلاح دونسته هرکس یه سختیایی داره سختی توهم اینه بپذیرش شاکر خدا باش که بدترش سرت نیومده 

3.با کارایی که دوست داری به خودت حس ارزشمند بودن رو بده برای مثال روتین پوستی داشته باش تجربه ثابت کرده کسایی که هرروز ضدافتاب میزنن سنشون کمتر دیده میشه زنه 90ساله 50ساله دیده میشه برای مثال

ضدافتاب ویتامین سی و.. استفاده کن

به دندونات برس هر روز مسواک زده شه

موهاتو شونه کن احساس منفی با شونه زدن از بین میره 

حمام کافی داشته باش لباسای تمیز شیک بپوش

چیزایی که توشون ضعیفی رو سعی کن به نقاط قوتت تبدیل کنی اگه راننده خوبی نیسی رانندگیتو تمرین کن اشپز خوبی نیستی اشپزیت در حد حرفه ایی کن نقاشی بکش سفال رنگ بزن باشگاه برو به تناسب اندامت برس عطر استفاده کن از لوازم ارایشی کمتر استفاده کن چون باعث پیری پوست میشه کتاب داستان بخون ازش نکات ارزشمند یادبگیری از این حکایتا

در اصل کارایی کن که عاشقشونی به خودت حس خوب هدیه بده

4. دیگه کم کم نوبت اشتی با خداست

یه دوره ایی بود تو زندگیم از یکی پرسیدن چرا قران نمیخونی گفت میترسم قران بخونم بعد کارایی که گفته رو انجام ندم گناه نوشته شه پس نمیخونم که انجام وظیفه نشه برام این عقیده گناهش بیشتر از قران نخوندنه

میگن تو خونه ایی که قران باشه و اعضای اون خونه حداقل روزی یه ایه قران نخونن خیلی گناهکارن

از اونجایی که احساس پوچی داری یعنی اراده ضعیفی داری 

اشروع کن یه هفته نماز بخون بعدش ادامه بده هدف تمام ما انسانها بندگی برای خداست این پوچی انسان از این میاد که به خودتو خدا اشتی نیستی ببین قول میدم بهت اگه کارایی که گفتم انجام بدی و مخصوصا مهم تر از همششون نمازتو بخونی این حس پوچیت از بین میره 

5. با نماز خوندن قران خوندن به خودت حس با ارزش بودنو تقدیم کن حس پاک بودن حس دوری از گناه نمیدونی که چقد حس خوبیه یه بار تجربش کنی تشنه ی بندگی کردن میشه

اوایل یه ادم عادی بودم که نمازامم از سر اجبار میخوندم ولی وقتی با خودم و خدا اشتی کردم نمازامو با عشق میخونم 

یه عادتیم که پیدا کردم اینجوریه که بعد نمازام یه سوره ایی رو انتخاب میکنم هر ایه ایی که میخونم برای یکی دعا میکنم چون میگن ثواب دعا کردن برای دیگران خییلی زیاده باعث میشه خود ادم دعاش زودتر مستجاب شه به این صورت که

اولین ایه رو که تموم میکنم میگم الهی به حق همین قران امام زمانمون زودتر ظهور کن یه صلوات بعد میرم ایه بعدی الهی به حق این ایه قران کریم تمام کسایی که قصد ازدواج دارن دختر پسر همین امسال ازدواج کنن ایه سوم الهی به حق این قران کسایی که بچه دار نمیشن بچه دار شن و...

تا اخرین ایه که ارزوی خودمو میگم 

6.شروع کن به تحقیق درباره سوره ها برای اخرتت توشه جمع کن

از گوگل کتاب کانال ها

من تو این مدت خیلیی چیزا یاد گرفتم اگه برات چندتا مثال بزنم 

فهمیدم سوره زمر باعث میشه اون دنیا برات یه قصر که جنس از یاقوت سرخ هست بسازن و..

سوره رحمن فهمیدم چطور تو تهران بهترین منطقه زعفرونیه هست تو بهشتم یه منطقه هست به نام فردوس کسایی که زیاد رحمن رو میخونن فردوس نشین میشن و بازم یه عالمه فواید دیگ هم داره

و هزارتا سوره های دیگه هم هست 

مثلا سوره اعلی رو با نماز واجب بجای توحید بخونیش تو قیامت از 8در بهشت هرکدومو دوست داشتی باشی میتونی بری

آرامشت مهمتر از این هست

که دنبال علتِ همه ی اتفاقات باشی

پس رها کن

_انقد رفتار دیگران رو تحلیل نکن

ازت انرژی می گیره

کنجکاوی زیاد بار ذهنی و فرسودگی ذهنی میاره

گاهی کنجکاوی باعث می‌شه درگیر مسائلی بشیم که هیچ کمکی به ما نمی‌کنه، فقط ذهنمون رو مشغول می‌کنه و از اهداف و تمرکز اصلی‌مون دورمون می‌کنه.

زیادی دنبال دلیل و علت بودن می‌تونه منجر به شک، بی‌اعتمادی و وسواس بشه. مثلاً اگر مدام دنبال دونستن فکر طرف مقابل باشی، ممکنه هیچ‌وقت نتونی آرامش بگیری.

بعضی اتفاق‌ها باید همون‌طور ساده و بی‌توضیح بمونن تا بتونیم از زندگی لذت ببریم. زیادی تجزیه‌وتحلیل کردن می‌تونه تجربه‌ی زندگی رو خشک و خسته‌کننده کنه.

چه جوری یکم زندگیمو راحتتر کنم ؟ 

1. اشتباه کردن عادیه، بخشی از راهه. تا اشتباه نکنی، یاد نمی‌گیری.

2. زندگی خودت با بقیه فرق داره. مقایسه نکن، تو توی داستان خودتی.

3. با آدمایی بگرد که حال خوبت رو می‌خوان. انرژی منفیارو دور بریز.

4. گذشته رو مثل یه فیلم هیجان‌انگیز ببین. ازش درس بگیر و جلو برو.

5. هنوز ۱۰۰ بار امتحان نکردی، زود قضاوت نکن. خودتو دست کم نگیر.

6. ضعف‌هاتو قبول کن، ولی رووشون کار کن. فرار که فایده نداره.

7. انتقادا رو یه فرصت ببین. کمک می‌کنه قوی‌تر شی.

8. فکر نکن فقط تو مشکل داری. تنها نیستی، خیلیا مثل توئن.

9. بیخیال کامل بودن، پیشرفت کن! همه چی با تمرین بهتر می‌شه.

همیشه می‌گفتم اگه فلان چیز عوض شه، اون وقت دیگه خوشحال می‌شم…

ولی سی سال طول کشید تا بفهمم اگه بخوای منتظر بمونی تا شرایط درست شه، هیچ‌وقت واقعاً خوشحال نمی‌شی.

زندگی همیشه یه داستانی داره، مهم اینه یاد بگیری وسط همین سختیا و شلوغیا، باهاشون روبه شی و حالتو خوب نگه داری. اون موقع‌ست که واقعاً خوشبختی!

یه جمله قشنگی هست که میگه؛*

تو بدترین روز ها همیشه امیدوار باش

همیشه زیباترین بارون ها از 

سیاه ترین ابرها می‌بارد...

همه چیز به ایمان و صبر تو بستگی دارد

وقتى دارى روزهاى سختى رو ميگذرانى

و متعجبى كه پس خدا كجاست،

يادت باشه استاد هميشه موقع

امتحان سكوت ميكند،

*پس نشون بده که از امتحان های* 

*زندگی برمیایی..😊*

درس هایی که باید از طبیعت گرفت 

اجازه بدید :

1_درخت بهتون بیاموزد که رشد نیاز به صبر داره.

2- خورشید بهتون بیاموزد که مهم نیست چه مدت پنهان شدید همیشه دوباره طلوع خواهید کرد.

3- اقیانوس بهتون بیاموزد که میتونید هم آرام و هم طوفانی باشید.

4- گلها به شما بیاموزن که چیزهای زیبا در تمام سال شکوفا نمیشن.

5- باد به شما بیاموزد که میتونید مسیر و سرعت خودتونو هر زمان که میخواید تغییر بدید.

6- پرنده ها با شوق آواز خود به شما بیاموزن که روز آفتابی و ابری و بارونی یکیه.

7- ستاره ها به شما بیاموزن که برای دیدن نور تاریکی لازم هست.

8-قطره های آب به شما بیاموزن که با نرمی میشه سختی رو شکافت.استمرار رمز پیروزیست. 

9- گرما به شما انعطاف و سرما به شما سرسختی رو بیاموزد.