2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم تحمل کنم تروخدا بیاید ببینید کارم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 17 پست
سلام آبجی گلممن تایپکاتو تا حدودی خوندم خدایی تو باهاش نیفت حیف تو نیست باهاش میفتی معلومه که نه فره ...

چقدر خوب درکم میکنی

من فکر میکردم ازدواج کنم شوهرمم ترغیب میکنم با هم درس بخونیم کلاس بریم دانشگاه فارق التحصیل شیم سر کتاب خوندن و قشنگ حرف زدن مسابقه بدیم 

باکلاس و خوب برخورد کنیم 

خوش مشرب و شاد باشیم طوری که هرکی کنارمونه حال کنه

بعد سرکار بریم کار کار کار کنیم تا همه چی بخریم بعد بچه دارشیم 

بچمون ببینه چقدر خانوادش محترمن اونم حال کنه

اما زندگیم شد چاله میدون و زندان 

زمانی که کتاب میخونم میخرم میکنه 

قشنگ حرف میزنم مسخره میکنه میگه این چرت و پرتارو از کجا میاری

فکر خوب بهش میدم مسخره میکنه میگه مغزت توش پر پِهِنه صحبت نکن 

متنفر بودم از اینکه حرف بد بزنم اما هروز چیزایی میشنوم برگام میریزه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه اصلاااا اگه بفهمن خونش حلاله

منم یه زمانی شرایطم شبیه تو بود و چون انتخاب خودم بود و خانواده ام با ازدواجم مخالف بودن روم نمیشد بهشون بگم و اون بیشعور هر روز گستاخ تر میشد. بالاخره یه روز صبرم سر اومد و رفتم به خانواده ام گفتم و حمایتم کردن و بلایی سرش آوردن که آدم شد. ببین شاید 100 درصد خوب نشده باشه ولی از ترسش خیلی خیلی بهتر شده. منم بچه دارم و میدونم که اگه جدا شم میوفته زیر دست خانواده ش یا غریبه ها. نترس و به خانواده ات بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.