2777
2789
عنوان

دوستانی که کنکور زبان دادن 1403 و 1402

152 بازدید | 9 پست

سلام

این نتایج کنکور اومد رفتم کنکور زبان دیدم نمرم شده 10893 

به نظرتون شانسی هست برا دانشگاه هایی مثل شهید بهشتی و علامه؟ 

سهمیه منطقه 3 هم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انسانی هستم میتونم کنکور زبان بدم شرایطش چطوره چه کتابایی بخونم

شرایطش اینه که شما کنار رشته اصلیت که انسانی هست میتونی از بین دو رشته هنر و زبان هم یکی رو انتخاب کنی 

در مورد کتاب ها: کنکور زبان چون منابع مشخص نداره کار سخت میشه در کل هرچی مطالعه بیشتر باشه بهتره فقط کتابارو باید اولویت بندی کرد 

گرامر میتونی از کتاب شهاب اناری استفاده کنی من خودم استفاده کردم خوب بود تونستم گرامر رو 14 از 15 بزنم هرچند به کتاب شهاب اناری نباید بسنده کنی و مدام تست بزنی 

کتاب English Grammar in use هم داشته باش بدردت میخوره 

در مورد بخش کلمات: سعی کن تا حد ممکن دایره لغاتو ببری بالا چون داشتن دایره لغات بالا خیلی کمک میکنه تو همه بخشا مخصوصا ریدینگ. در ضمن اگه جملات گرامر معنی و مفهومشو کامل متوجه بشی حل کردنش ساده تره.

کنکور یه بخشی هم داره به نام ساختار جمله که چهار تا گزینه بهت میده که سه تاش گرامری مشکل داره و یکیش درسته. برا این باید گرامر مسلط باشی و تست زیاد بزنی.

بعد از این میرسیم به بخش language function که با اصطلاحات سر و کار داره. من خودم برا این بخش خیلی وقت گذاشتم. مهمترین کتابارو خوندم و خیلی متبای ناشناس هم پیدا کردم خوندم(pdf)😂برا این بخش اگه میخوای نمره خوبی بگیری وقت زیاد باید بزاری 

بعد این کلوز تسته که یه متن میده با ده تا جاخالی ترکیبی از گرامر و لغات . همون توصیه های بخش گرامر و لغات فقط اگه تست نزنی نمیتونی جواب بدی. سعی کن روزی یدونه حل کنی روون بشی 

بهش آخر هم ریدینگه 15 سوال داره معمولا اینطوره که دو تا زیدینک سادست و سومیه سخته. اگه از الان روزی یه ریدینگ حل کنید خیالتون راحت باشه موفق میشین 

کتاب برا گرامر:

شهاب اناری 

کتاب آبی قلمچی 

english grammar in use 

برا کلمات:

504

focus on vocabulary 1 & 2

1100 

کتاب هزار کالوکیشن 

english collocations in use 

و .... سعی کنید خیلی وقت بزارین برا کلمات، این کتابا کافی نیست خودم خیلی بیشتر خوندم و الان اسمشونو یادم نیست😂

برا اصطلاحات 

speak english like an american 

more speak english like an american 

speak english around town 

english idioms in use intermediate 

اینا مهمترین کتابان. اگه بیشتر بخونین بهتر 

(آزمونای قلمچی به شدت توصیه میشه)

سلام درصدتون چند بودهچ منابعی براش خوندید

سلام 

74 درصد زدم 

موقع شروع پایم خیلی ضعیف بود‌ 

3 سال کلاس زبان رفته بودم و کلاس زبان های منطقه ما هم تقریبا یعنی هیچ

منابعی که خوندم :

گرامر: کتاب آبی قلمچی ، شهاب اناری ، grammar in use

کلمات: 504، 1100 ، focus on vocab , کتاب شهاب اناری ، 4000 واژه ضروری ، و خیلی کتابای دیگه . اینا مهمتریناشونن.

اصطلاحات: 

speak english like an american 

speak around town 

more speak english like an american 

english idioms in use intermediate & advanced 

اینم مثل بخش کلمات میشه گفت باید بیشتر خوند و تا حد ممکن برد بالا دانش اصطلاحات رو

ریدینگ: کتاب شهاب اناری خوبه ، قلمچی کتاب ریدینگ داره که خوبه ، کتاب آبی قلمچی هم تست های ریدینگ داره از کنکورای اخیر، کتاب پت و متن خیلی سبز 

روزی یدونه متن از الان بخونه کارت خیلی راحت میشه 

دایره لغات هم باید بالا باشه

شرکت تو آزمون های قلمچی خیلی کمکت میکنه

شرایطش اینه که شما کنار رشته اصلیت که انسانی هست میتونی از بین دو رشته هنر و زبان هم یکی رو انتخاب ک ...

من زبانم ضعیف هست از الان زبان کنکورشو براساس منبعی که دادید بخونم یه تراز خوب میگیرم؟؟؟شما ترازت چند شد؟زبان سخته نیس براتون؟؟؟مثلا من زبان نگاه میکنم میگم وای یا خدا اینا ديگه چی هستن کی اینارو یاد میگیره سخته واقعا دبیر های زبان چطور کنکورشو دادن 

من زبانم ضعیف هست از الان زبان کنکورشو براساس منبعی که دادید بخونم یه تراز خوب میگیرم؟؟؟شما ترازت چن ...

من البته موقعی که شروع کردم اونقدرا هم ضعیف نبودم

در حدی بودم که زبان مدرسه رو زیر 18 نمیگرفتم به هیچ وجه

بستگی به خودت داره. با علاقه بشینی بخونی میتونی برسی به نظرم. من از سطح دقیقتون مطلع نیستم نمیتونم درست راهنمایی کنم. اگه سطحتون پایینه این 3 ماه تابستون سعی کنین سطحتونو فشرده ببرین بالا حالا اگه معلم خصوصی شد چه بهتر. بعد از مهر ماه مثل من شروع کنین بخونین

در مورد تراز 

تو کارنامه کنکور زده نمره کل 10893 

مطمئن نیستم منظورش همون ترازه یا نه😂