شرایطش اینه که شما کنار رشته اصلیت که انسانی هست میتونی از بین دو رشته هنر و زبان هم یکی رو انتخاب کنی
در مورد کتاب ها: کنکور زبان چون منابع مشخص نداره کار سخت میشه در کل هرچی مطالعه بیشتر باشه بهتره فقط کتابارو باید اولویت بندی کرد
گرامر میتونی از کتاب شهاب اناری استفاده کنی من خودم استفاده کردم خوب بود تونستم گرامر رو 14 از 15 بزنم هرچند به کتاب شهاب اناری نباید بسنده کنی و مدام تست بزنی
کتاب English Grammar in use هم داشته باش بدردت میخوره
در مورد بخش کلمات: سعی کن تا حد ممکن دایره لغاتو ببری بالا چون داشتن دایره لغات بالا خیلی کمک میکنه تو همه بخشا مخصوصا ریدینگ. در ضمن اگه جملات گرامر معنی و مفهومشو کامل متوجه بشی حل کردنش ساده تره.
کنکور یه بخشی هم داره به نام ساختار جمله که چهار تا گزینه بهت میده که سه تاش گرامری مشکل داره و یکیش درسته. برا این باید گرامر مسلط باشی و تست زیاد بزنی.
بعد از این میرسیم به بخش language function که با اصطلاحات سر و کار داره. من خودم برا این بخش خیلی وقت گذاشتم. مهمترین کتابارو خوندم و خیلی متبای ناشناس هم پیدا کردم خوندم(pdf)😂برا این بخش اگه میخوای نمره خوبی بگیری وقت زیاد باید بزاری
بعد این کلوز تسته که یه متن میده با ده تا جاخالی ترکیبی از گرامر و لغات . همون توصیه های بخش گرامر و لغات فقط اگه تست نزنی نمیتونی جواب بدی. سعی کن روزی یدونه حل کنی روون بشی
بهش آخر هم ریدینگه 15 سوال داره معمولا اینطوره که دو تا زیدینک سادست و سومیه سخته. اگه از الان روزی یه ریدینگ حل کنید خیالتون راحت باشه موفق میشین
کتاب برا گرامر:
شهاب اناری
کتاب آبی قلمچی
english grammar in use
برا کلمات:
504
focus on vocabulary 1 & 2
1100
کتاب هزار کالوکیشن
english collocations in use
و .... سعی کنید خیلی وقت بزارین برا کلمات، این کتابا کافی نیست خودم خیلی بیشتر خوندم و الان اسمشونو یادم نیست😂
برا اصطلاحات
speak english like an american
more speak english like an american
speak english around town
english idioms in use intermediate
اینا مهمترین کتابان. اگه بیشتر بخونین بهتر
(آزمونای قلمچی به شدت توصیه میشه)