2777
2789

سلام.

من تو یه شهرستان استخدام شدم و اونجا ازدواج کردم و همونجا هم خونه ساختیم. یک خونه ویلایی خیلی قشنگ و دلباز. حیاطش خاکی بود ولی عاشق خاکهای حیاطش بودم. 

عاشق پله ها و نردهای رفورژه قشنگش بودم. 

عاشق اون سرامیکهای زیبای اتق خوابها و پذیرایی و آشپز خونه بودم. 

عاشق زیبایی حمومش بودم.

خونه بی نقص و خیلی خیلی زیبایی برا خودمون ساخته بودیم. 

ولی خوب به دلایل اینکه دور از خانواده بودم و از طرفی تو شهر خاواده شوهر بودم خیلی اذیت میشدم. از طرفی زندگی تو شهرستان به اون کوچیکی واقعا اذیتم میکرد. دیگه دم به دم آزارهای خانواده همسر هم که دمار از روزگارم درآورده بود. 

خلاصه انتقالی گرفتم و اومدم تو شهر پدریم. 

ولی اینجا قیمت مسکن خیلی بالاست. فقط منتظر معجزم تا دوباره بتونیم اینجا خونه دارشیم. 

خونه اون شهر هم با قیمت پایینی فروش میره. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده منتظر ۵۰ میلیون عزیز هستم تا خونه دارشیم...داریم ها...جایی سرمایه گذاری کردیم که باید الان بازدهی شو بده.خدا خودش کمک کنه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

یه استغفار هست تو مفاتیحه یه نفر تو نی نی سایت گفت تجربه کرده یعنی معجزه می کنه اونو بخون

بدار پیداش کنم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

اینه

استغفر الله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السماوات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه

فک کنم روزی۴۰۰مرتبه س

از مفاتیح پیداش کن و بخون

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
یه استغفار هست تو مفاتیحه یه نفر تو نی نی سایت گفت تجربه کرده یعنی معجزه می کنه اونو بخون بدار پیدا ...

خیلی کلی راهنمایی کردی😲 میشه بیشتر راهنمایی کنی؟

لطفا درخواست دوستی ندید