2777
2789

برا رشته تجربی

به جز خیلی سبز بگید چون میگن آسونه و اینا 

می‌خوام تابستون ریاضی دهم رو بخونم 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید از آسون شروع کنی بعدش سخت

نه من می‌خوام کامل یاد بگیرم ریاضی رو توی تابستون 

به خاطر همین یه منبعی رو می‌خوام که خیلی کامل باشه

نه من می‌خوام کامل یاد بگیرم ریاضی رو توی تابستون به خاطر همین یه منبعی رو می‌خوام که خیلی کامل باشه

آخه ببین شاید فکر کنی که دهم راحته ولی خیلی نکته مهم داره تو اگه بیس و پایه رو یادنگیری نمیتونی پیشرفته کار کنی

میتونی کتاب مدرسه رو با خیلی سبز بگیری و شروع کنی بعدش طی سال که معلمت درس میده دیگه بلدی و وقتت آزاد میشه بعد منابع پیشرفته مثل نشر الگو رو بزنی

من این روش رو دیدم که خیلی جواب میده و امتحان هم کردم عالی بوده.

تازه اگه تو تابستون وقت اضافه آوردی مثلا از شهریور پیشرفته رو شروع کن.

موفق باشی بازم سوال داشتی بپرس🙃🌸

اول باید یه کتاب ساده رو بزنی بعد بری سخت 

اگه اول بری سخت اصلا نمیتونی جواب بدی 

اول خیلی سبز بزن بعد ای کیو 

ریاضی دهم از همه سخت تره و کلی نکته داره 

ریاضی جامع خیلی سبز رو بگیر سه سال رو داره 

آخه ببین شاید فکر کنی که دهم راحته ولی خیلی نکته مهم داره تو اگه بیس و پایه رو یادنگیری نمیتونی پیشر ...

آهان آره درست میگید خیلی ممنونم💖💖

اول باید یه کتاب ساده رو بزنی بعد بری سخت اگه اول بری سخت اصلا نمیتونی جواب بدی اول خیلی سبز بزن بعد ...

بله درسته

آخه خیلی سبز خیلی از کتاب هاش پاسخنامه نداره..

ریاضی جامعی که میگید پاسخنامه داره؟

دو جلدی یک جلد درسنامه و پاسخنامه یک جلد دیگه تست

ممنونم

اگه از همین تابستون جامع رو کار کنم خیلی اذیت میشم؟چون مطالبش زیاده

خیلی سبز خیلی ساده‌س، ولی اگه می‌خوای کتاب دیگه‌ای هم بخونی، کتاب‌های "سیر تا پیاز" یا "آبی" گزینه‌های خوبی هستن. ساده هم نیستن، ولی به درد کسانی می‌خوره که می‌خوان عمیق‌تر بخونن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظرم زیست رو بخونی بهتر از ریاضی ه چون ریاضی رو بهتره با معلم پیش بری

نه زیست رو طی سال اگه هر روز بخونم چیزی نیست میرسم چون کتابش رو هم دیدم حفظیاتم هم خوبه

اما ریاضی درس خیلی سختیه و توی دوران مدرسه نمیتونی بخونیش مخصوصا با معلم های ما که خوب درس نمیدن ریاضی یادگیریش خیلی زمان بر و سخت هست و کل زمانت می‌ره سره ریاضی می‌خوام تابستون بخونم که در طول سال وقت داشته باشم درس های دیگه رو برسونم

خیلی سبز خیلی ساده‌س، ولی اگه می‌خوای کتاب دیگه‌ای هم بخونی، کتاب‌های "سیر تا پیاز" یا "آبی" گزینه‌ه ...

مهروماه چی؟یا گاج؟ این ها خوب نیستن؟سیر تا پیاز که خیلییییی عالیه ولی کمتر پیدا میشه توی کتابخونه ها:(