2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه شبا خوابتو میبینم😭

1199 بازدید | 63 پست

شوهرم بهم شک کرده چند وقته میگه خواب میبینم میام تو خونه با برادرم میبینم مشغول رابطه هستید منم خیلی باهاش حرف زدم که نه بابا چیزی نیس من کمبود ندارم که بخوام خیانت کنم ذهنتو خالی کن از این فکر ها اما دیشب میگفت دوباره خواب دیده میگه من خوابام الکی نیس ولی منم به خودم مطمنم دیگه کلافه شدم خیلیم دوسش دارم دیشب باهاش دعوا کردم گفتم ذهن خرابتو درست کن من حتی دوست ندارم تو خیال کسی با یه نامحرم باشم حالا به نظرتون برادرشوهرم کاری کرده شوهرم شک کنه

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور خوابارو بگو تعریف نکنه مشکل داره چه جور روش میششه این حرفارو میزنه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

خواب دیدن من شخصا به افکارم هیچ ربطی نداره شاید شوهرت از قبل شک نداشته بهت. ولی خب خوابت روش اثر گذاشنه. یه کم زمان بگذره یادش میره البته اگه کللللا ادم شکاکی نبوده باشه از قبل

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

منم یه مدت این جوری رودم خودم خواب میدیدم با برادر شوهرم هستم تا این که فهمیدم وقتی موقع خواب گوشی بالا سرم باشه خوابای چرت و پرت میبینم بعد اون گوشیمو رو هالت هواپیما میذارم دیگخه راحت شدم

تیکر تحویل سال 97