2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه شبا خوابتو میبینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا باهاش زیاد حرف نمیزنم تو خونه هم نیستش زیاد خیلی پسرهذخوبیه حتی قبل شوهرم اون منم دیده بود به شوهرم معرفیم کرده بود 

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤

منم بابرادرشوهرم مثل خواهرو برداریم. خیلی شوخی و کتک کاری میکنیم. ولی شوهرم یه مدت حساس شده بود. مثلا من هر وقت استوری میزاشتم واتساپ برادر شوهرم زیرش یه چیزی برام میفرستاد یا میگفتی آخی یا الهیییی یا هرچیز دیگه ای مربوط به عکسه... ومنم لاخوشرویی وشوخی جوابش میدادم. شوهرم حساس شده بود😝😝😝😝

اره راست میگن بقیه, شاید اصلا دروغ میگه خواب دیدم. مبخواد به صمیمیتت با داداشش اعتراض کنه این مدلی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
اره راست میگن بقیه, شاید اصلا دروغ میگه خواب دیدم. مبخواد به صمیمیتت با داداشش اعتراض کنه این مدلی

اصلا صمیمی نیستیم حتی در روز شاید دو کلمه حرف بزنم شایدم اصلا

اصلا صمیمی نیستیم حتی در روز شاید دو کلمه حرف بزنم شایدم اصلا

ظاهرت چی جلوی برادر شوهرت بی حجاب نیستی؟ 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

منکه میگم اصلا خوابی در کار نیست 

شما وقتی بهت میگه خواب دیدم با صمیمیت بهش بگو عزیزم من برای شریک زندگیم فقط وفقط تو رو انتخاب کردم و یه تار موی تو رو با کسی عوض نمیکنم اینا همش خواااابه خودت که میگی خواب دیدی پس خیلی بهشون فکر نکن 

مطمئن باش میخواد ته دلتو بدونه چی به چیه 

شما یه مدتی ازش تعریف کن و تاییدش کن دیگه نمیاد بگه خواب دیدم تو این مدت هم نسبت به برادرش بی اعتنا باش اگرم چیزی راجع بهش گفت اصلا چیزی نگو ازش تعریف هم نکن که مثلا پسر خوبیه یا ....

خواب دیدن من شخصا به افکارم هیچ ربطی نداره شاید شوهرت از قبل شک نداشته بهت. ولی خب خوابت روش اثر گذا ...

چرا یکم شکاکه مثلا به عموی خودم که بعد چند سال اومده بود پیشمون چون مجرد بود شک داشت میگفت چرا با عموت دست دادی روبوسی کردی