2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستمو بردن دادگاه چند سوال کردن رشد عقلی گرفت دیگه نیاز به اجازه پدر نداشت ازدواج کرد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نه حتما باید پدر بده . چنانچه حاضر نشه دادستان حکم میده و کسی رو مامور میکنه به نیابت از پدر در محضر دفاتر رو امضا کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من دخترم هنوز کوچیکه میخوام پدرش در اینده اذیتمون نکنه هیچ حقی به این بچه نداشته باشه

فکرنکنم بشه حتی برای خروج ازکشور هم اجازه باپدره....حق قیومت فقط باپدروجدپدری هست قابل واگذاری نیست....

من دخترم هنوز کوچیکه میخوام پدرش در اینده اذیتمون نکنه هیچ حقی به این بچه نداشته باشه

از الان زوده دوست من پونزده رفت گرفت،دختر خالم ازدواج کرد خالم مهریشو بخشید اونم احازهعداد تو به فکر الان باش دراینده راحته کیدونستی حتی با شوهرتم زندگی میکردی دخترت میرفت دادگاه میگفت بابام نمیزاره اجازه میدادن پس ول کن از الان حرف شوهر نزار دهنش خوب نیست اینده راحته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ممنون عزیزم فکر کردم قانونی هست

سلام عزیزم اره میتونی همه چی محضری بگیری یکی از اشناهای ما همه چی محضری گرفته از شوهرش حتی برای خروج از کشور هم گرفته فقط باید بیلد محضر امصا کنه که همه چیش با خودته فقط مواظب باش نفقه دخترت  رو  نبخشی که روز ب روز دخترت بزرگتر میشه و هزینه هاش بیشتر ان شاء الله خدا برات بسازه بهترینها رو ولی اگه هرجور شده بخاطر دخترت باهم دوباره زندگی میکردین خیلی بهتر از جدایی بود چون واقعا بچه ها ضربه میخورن مخصوصا دختر تو این سن ولی از من بعنوان دوست یا خواهر بزرگتر هیچ وقت بد پدرش نگو و هیچ وقت از دیدن پدرش محرومش نکن کاریی ک خیلی از مردها و خانمها بعد طلاق میکنن و به روح و روان و جسم اون بچه اسیب میزنن بخاطر خودخواهی های خودشون ان شاء الله موفق باشی گلم... شک نکن بعد جدایی ازت پشیمون میشه گلم مردها بعد طلاق خیلی هاشون پشیمون شدن بهت قول میدم یک روز میای میگی پشیمون شده چون هیچ وقت نمی تونن خاطرات خوب یابد فراموش کنن و با شروع زندگی حدید اتفافا میفهمن که زن سابقشون چقدرهم خوب بوده برات از خدا بهترینها آرزوم میکنم 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀