2777
2789
عنوان

خواستگاری

167 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من چند روز پیش یک خواستگار داشتم با تفاوت سنی ۱۳ سال بهش جواب بله دادم و بعد باهم پیامی حرف میزدیم زنگ میزدیم برام روز دختر گردنبند آوردن اما بعد اون مامان پسره گف باید برید مشاوره و بعدش پسره نه زنگی زد نه پیامی داد و وقتی رفتیم مشاوره گف به درد هم نمی خورید و پسره رفت که بره و دیگ نیومد به نظرتون چیزی شنیده از من که بعد گردنبند آوردن یهو نیاد دیکه؟ 

در ضمن با پسره ۱۰ سال رفاقت و رفت و آمد خانوادگی داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش رو نپرسیدی ؟ یعنی پسره دوستت نداشت و با یه حرف مشاور کنار کشبد؟ قبل دوست پسری چیزی نداشتی ک مثل ...

نه نداشتم اصن تا حالا تو رابطه نرفتم 

ولی ی جایی هست که تو منطقه ما خیلی بده ی بار با رفیق های دانشگاهیم اونجا رفتم میترسم همشهری یکی دیده باشه 

ولی به خاطر اونم نیست اخه کاری نکردم 

و اینکه پسره را خیلی دوست دارم همش آنلاینی شا نگاه میکنم خیلی دلم پیششه لطفا کمک کنید

تاپیک پنجمم رو حتما بخون. خیلی به دردت میخوره حتما تا آخر بخون. بعدشم انقدر چکش نکن. چکش که میکنی داری انرژی میفرستی بهش. بعد بهش وابسته تر میشی

اره تازه اون موقع که گفتن برید پیش مشاوره مامانش به بابام گفته بوده پسرم نفهمه که من گفتم من خیلی دو ...

لیاقتت نداشته ولش کن حیف شما نباشه؟

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

حتما مرسیی

شاید مامانش از قبل کسی دیگه رو درنظر داشته براش و الان قانعش کرده 

بنظرم بهش فکر نکن بجای چک کردن انلاین بودنش به این فکر کن ک یکی بیاد واقعی دوستت داشته باشه و به حرف مادرش و مشاور کنار نکشه این آدم اگه فردا باهاش زیر یه سقفم میرفتی اونقدر دهن بین بود ک خودتم پشیمون میشدی 

لیاقتت بیشتر از اینایه ک بدون اینکه بخای برات تلاش کنن نه با یه حرف عقب بکشه 

خدا بهترشو برات درنظر گرفته عزیزم بهش فکر نکن تو زندگی مشترک توجه روگدایی کردن بدترین درد و این آقا از اوناست ک بعدا بخاطر بی توجهیش بابد اذبت میشدی چون بچه ننه ولش کن دیگخ بهش فکر نکن

لیاقتت نداشته ولش کن حیف شما نباشه؟

اینکه دوسش دارم داره اذیت ام میکنه کاش میدونستم چرا اینجوری شد و کرد 

کاش کسی پشت سرم بهش چیزی نگفته باشه که ب خاطر اون باشه 

شاید اون پسر یه تصمیم گرفته یا حس کرده که وضعیت مناسب نیست. چون شما رابطه خانوادگی طولانی باهم داشتید، ممکنه چیزهایی شنیده باشه یا به دلایلی قاطی کرده باشه. با این حال، این تصمیم به خودشه و باید پذیرفتی. هرچند ممکنه این سکوتش نشونه‌ای از بی‌علاقگی باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اینکه دوسش دارم داره اذیت ام میکنه کاش میدونستم چرا اینجوری شد و کرد کاش کسی پشت سرم بهش چیزی نگفته ...

انشاالله که کسی چیزی نگفته،قسمتت جای دیگه اس

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد