2777
2789
عنوان

پسر ده سالم عاشق شده

451 بازدید | 32 پست

امروز اومد گفت عاشق یه دختر داخل کوچمون شده،گفت دختره هم عاشق اینه،،،تاجایی که یادم میاد خیلی جلوش رعایت کردیم که هرچیزیونبینه،نمیدونم چراتواین سن عاشقی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش از عاشق شدن دوست داشتنه دختره است 

ماهم توی مهدکودک از پسرا خوشمون میومد و باهم دیگه دوست بودیم

ازش بپرس از چی دختره خوشت میاد؟

عاشق شدن یعنی چی؟

بنظرم روانشناس هم ببر

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

اون بچه اس اسم جابه جایی هورمون هاشو میذاره عشق

عقل شما کجا رفته؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پرسیدم،میگه کنارش آرامش دارم،وقتی پیشش نشستم قلبم یه طوری شد

یا خدااا منم یه پسر در آستانه یازده سالگی دارم 

خدا رحم کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پرسیدم،میگه کنارش آرامش دارم،وقتی پیشش نشستم قلبم یه طوری شد

پرسیدی دختره چی؟ دختره هم دوست داره؟

بعد با حالتی که انکار میخوای باهاش شوخی کنی ازش با خنده بپرس اینارو از کجا یادگرفتی شیطون؟ این حرفارو

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

یا خدااا منم یه پسر در آستانه یازده سالگی دارم خدا رحم کنه

پسر من ازاونایی هست که همه چیزو برام تعریف می‌کنه وتاحالا اصلا از اینجور چیزا درکی نداشته،،،گفتم وای ازاونایی که حرفاشونو تعریف نمیکنن