2777
2789
عنوان

چقدر هوا سرده 🥶🥶🥶🥶🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 71 پست
آره طبیعتش خداس مخصوصا مشگین شهر خیلی از تهرانیای پولدار که کل اروپا رو هم گشته بودن میگفتن هیچ جا م ...

خوش ب سعادتتون

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاقدم پسرمن.... 🙂

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

پاقدم پسرمن.... 🙂

عزیزم 😍😍😍😍😍😍

انشالله سالم سلامت باشع

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خوزستانم زیره کولرم ما میپزیم اینقدر گرمه همیشه میگم کاش یه شهر سردسیر زندگی میکردم وجدانن نمیدونم این اجداد من داخل خوزستان دنبال چی بودن 🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
عزیزم 😍😍😍😍😍😍انشالله سالم سلامت باشع

ممنونم عزیزم زنده باشید الهی❤️💖😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خوزستانم زیره کولرم ما میپزیم اینقدر گرمه همیشه میگم کاش یه شهر سردسیر زندگی میکردم وجدانن نمیدونم ا ...

عوضش مردم بشدت مهربون و خونگرمی دارین ..

عوضش مردم بشدت مهربون و خونگرمی دارین ..

نظر لطفته خواهر 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
وای من از شهرهای کردستانم بخاری روشنه ،رفتم لباس پهن کردم رو طناب یخ کردم 😂

خوشبحالت تو رو خدا بیا جا عوضی وجدانن به حدی اینجا گرمه که اگر یک لحظه کولر روشن نباشه گرما زده میشی 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سفر بیاید این منطقه در خدمتتون هستیم لذت میبرید از این خنکی

ممنون عزیزم ان شاالله حتما 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40