2777
2789
عنوان

چقدر هوا سرده 🥶🥶🥶🥶🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 71 پست

اینجام سرده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا اسپیلت روشنه🎀

جنوبی ؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

آره دیگه زمستونا اینجا میام میگن وایی دما ۱۰ درجه اس داریم میمیریم از سرما بعد ماییکه در همون لحظه م ...

ولی خیلی باحاله اردبیل .♥️

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من به شدت گرمایی ام از شانسمم هوای شهر مون اکثر اوقات گرمه

کدوم شهری ؟

من ک هرچی منتظر خنکی شدم نیومد دائما زیر کولریم

ما در پنجره ها بسته هس .بازم سرده

ولی خیلی باحاله اردبیل .♥️

آره طبیعتش خداس مخصوصا مشگین شهر خیلی از تهرانیای پولدار که کل اروپا رو هم گشته بودن میگفتن هیچ جا مشگین نمیشه

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین