2777
2789

ی دوست دارم ک ازدواج اولش اجباری بود پسرعمویش بود خیلی ناجور کتکش میزد و خرجی نمی‌داد و خسیس و بددل بود ولی آدم هیزی نبود چون دوستم گوشی نداشت ما گاهی اوقات به گوشی شوهرش زنگ می‌زدیم ک با دوستم حرف بزنیم ما یعنی من و .چندتا دیگه از هم کلاسی هامون  بعد شوهرش مزاحمتی چیزی ایجاد نمیکرد بعد این دوستم طلاق میگیره اما تحت فشار های خانواده دوباره رجوع میکنن این وسط سه بارم حامله میشه ک سقط میشن بخاطر کتک های وحشتناکی ک می‌خورده بعد دوستم طلاق گرفت دوباره دیگه بدون هزارتومان مهریه یا دیه ای خوب تو این مدت با ی پسره آشنا میشه ک خیلی باهاش خوب بوده و آدم خوبی بوده اما پسره دروغ میگه مجردم درحالی ک متاهل بوده و زنش بچه دار نمی‌شده  بعد ی مدت دوستم می‌فهمه ک این آقا متاهله باهاش کات می‌کنه بعد ی خاستگار میاد براش ک ظاهر خوبی داشته و شغل خوب هرمی میدید میگفت چه خوب دوستمم قبول کرد اما بیشتر از لج اون پسر متاهل 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بعد این آقای خاستگار شغل عالی داشته و فرهنگ خوبی نشون می‌داده از خودش خوش اخلاق خوش برخورد قبلا هم طلاق گرفته دو بچه هم داره ک پیش زن سابقش هستن 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

جم تی وی + ملی و راه های نرفته اش=دوست اسی

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

خلاصه همه فک میکردم این دختر خوشبخت میشه ولی نگو این شوهر دوم چیزی ب عنوان غیرت ندارع و به تمام دخترای فامیل زنش پیشنهاد داده ب تمام دوستای زنش پیشنهاد داده و آدم بینهایت کثیفیه و اهل خیانت

و تا چندماه اول خودشو خوب نشون میداد اما بعد چند ماه ک دوستم هم حامله بود نیز بازی خاش شروع شد

حالا چند روزه فهمیدم دوستم طلاق گرفته ازش اما هیچکس نمیدونه