2777
2789
عنوان

بی پولی

127 بازدید | 15 پست

اخه این مسخره بازی هست هرچی در میاریم به هیچی نمیرسه داریم دیوونه میشیم‌همیشه پول کم داریم 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعیت اکثرمردم همینه عزیز،بیشترمون دچارهمین مشکلیم

دریم بدبخت میشیم داریم له میشیم 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

مسئله اون بالا مالایی هاعن😔امیدوارم روزی برسه که اونا نباشن و ما شاد کنار هم زندگیم کنیم بدون اینکه ...

تا اون موقع حتما من یکی دق کردم ولی اگه روزی این اتفاق افتاد حتما به فکر من باش 

فعلا وضعیت اقتصاد خرابه بیشتر بازاری‌ها فعلا تو رکود هستن چه برسه مردم عادی

🥲🥲🤯

دخلمون به خرجمون اصلا نمیخوره اخه این وضعشه حالا تو این بدبختی چپ و راست مهمون میاد

تا اون موقع حتما من یکی دق کردم ولی اگه روزی این اتفاق افتاد حتما به فکر من باش

امیدوارم هرچیزی که میخوای به دست بیاری و اونجوری که میخوای زندگی کنی🙃 ایشالله خدا کمک هممون کنه دیونه شدیم همه افسرده و غمگین همه داریم دق میخوریم فقط پناه بر خدا 

امیدوارم هرچیزی که میخوای به دست بیاری و اونجوری که میخوای زندگی کنی🙃 ایشالله خدا کمک هممون کنه دیو ...

ارزومه راحت زندگی کردن.

..

منم🙂

اان تابسون نزدیکه همه دارن برای استخر و مسافرت و حرید برنامه میچینن اونوقت منو شما اینجا تو گرفتاری غرقیم