2777
2789

من یبار تاکسی گیرم نیومد سوار شخصی شدم مرده مسیرو رد کرد گفتم اشتباه رفتید گفت حواسم پرت شد الان دور میزنم بعد هی میگفتم چرا برنمیگردی میگفت یادم رفت بعد میگفت بلد نیستم اهل اینجا نیستم مسیر هارو خوب نمیشناسم کلی دور شده بود منم گفتم نابلدی اشتباه میکنی مسافرکشی میکنی بعدش دیدم دیگه نزدیک اتوبان میشه گفتم یا نگه دار یا داد میزنم نگه داشت 

پرو پرو گفت پس کرایه 😐😐

خودشم یه جای پرتی بود مسیر تاکسی نبود شخصیم دیگه میترسیدم سوار شم کلی پیاده رفتم تا به ایستگاه بی ار تی برسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار هم ماشین خطی بود.پسره رفتارش یه جوری بود.رفته بود از سوپرمارکت آبمیوه گرفت به منم خواست بده گفتم نمیخورم.شایدم قصد بدی نداشت.ولی من مواظب بودم.اصلا نشون ندادم که میترسم تا رسیدم.چون فکر میکنم اگه بترسی بیشتر اذیتت کنن.

اینجور موقع ها زنگ بزن به یه نفر.الکی بگو سرخیابون منتظرم باش دارم میرسم.طرف بدونه یکی منتظره باز یه ...

اره یبارم من پیاده بودم کوچه خلوت بود هوا هم تلریک شده بود یه موتوری افتاد دنبالم هی حرفای اونجوری میزد متم ترسیده بودم گوشیو برداشتم گفتم بابا بیا دم در یه لحظه زود گازشو گرفت رفت

تو که میری فضولی میکنی اول نگاه کن ببین تاریخ تاپیکم کی هست بعد حرف بزن

فضول تویی اومدی تو تاپیکم دوست نداری نظر نده کسی مجبورت نکرده 

تاریخش مال پارساله مگه؟ مال همین قضیس دیگه 

همچین میگن خسته شدیم انگار پریدم وسط بحثای علمیشون واسه سرگرمی میای دیگه دوست نداری رد شو برو یه تاپیک دیگه عجبا