2777
2789
عنوان

گریه میکنم...

177 بازدید | 16 پست

امروز واسم خیلی مهم بود گند زد ب همه چی و رفت فحش وفحش کاری متنفرم ازش فردا میرم دادگاه

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

ااااا چرا عزیزم اروم باش

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
ااااا چرا عزیزم اروم باش

تولدم بودمثلا

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چرا میزارین ادمو تو فکر چرا خب 😑😖😖😖

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
تولدم بودمثلا

اخی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

گفتم شام نده دوستاتو فقد نگفتی مگه قلیون وچایی دوره هم باشی جلو خواهرم وشوهرش گف ب تو چه تو امرونهی نکن دستورنده خودم میدونم منم ناراحت شدم فحشم داد.اخه میگف پول ندارم بمنم پول نداد میخواد شام بده ب اونا بعدمنت بزاره ب من

گفتم شام نده دوستاتو فقد نگفتی مگه قلیون وچایی دوره هم باشی جلو خواهرم وشوهرش گف ب تو چه تو امرونهی ...

واقعا وضع اقتصادی اکثر جاها خرابه شاید هم واسش خرج کردن سخت بوده هم میخواسته جلو باجناقش کم نیاره 

دوتایی جشن میگرفتین و یه شی خوب میساختین برا خودتون ...

دادگاه واسه چی بری؟یه مشاجره ی عادی بوده واسه همه پیش میاد اینجور اختلاف نظرها ! کلا با هم اختلاف دا ...

کلا

واقعا وضع اقتصادی اکثر جاها خرابه شاید هم واسش خرج کردن سخت بوده هم میخواسته جلو باجناقش کم نیاره&nb ...

ن عجیبه کلا این

گفتم شام نده دوستاتو فقد نگفتی مگه قلیون وچایی دوره هم باشی جلو خواهرم وشوهرش گف ب تو چه تو امرونهی ...

شاید اینجوری میخاسته خوشحالت کنه بعد این حرفو از طرفت شنید بهش برخورد