2777
2789

صبر صبر صبر صبر تاجایی که میتونی رو صبرت کار کن ادم صبوری باش زود از کوره در نری

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو قوی کن محکم باش چیزی ک من نیستم دارم میمیرم از ناراحتی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

تاموقعی که کامل حرف نزده حداقل ۳ سالگی گوشی تلویزیون نزار ببینه نوعی اتیسم ممکنه بگیره که خیلی آلات شایع شده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچتون را جوری که میخواهید و طبق یه استانداردی بزرگ کنید.اجازه ندین خانواده و اقوام روی تربیت بچه شما تاثیر بذارن.بچه فقط باید به دست پدر مادرش تربیت بشه. فردا روز مدرسه فرستادین حواستون باشه چیا به بچه یاد میدن.

توی سن مشخصی بهش گوشی بده

تحت هیچ شرایطی بچرو نزار کتکت بزنن یا نزنش مگر تینکه مسئله خیلی جدی باشه

حواست به دوشتایی که داره باشه

نه خیلی بچرو محدود کن و نه رهاش کن

بهش منطقی رفتار کردنو یادبده

بهش یاد بده ادب داشتن بهتر از فحش دادنای بینمکه

اگه اینا خودش بخواد یاد بگیره خیلی سختی میکشه

تو زندگی ریلکس باش با شیطنتا و اذیتا و بی خوابی هاش...هیچ وقت سرش داد نزن...خواهشن

از وسواس و غیره فاصله بگیر...دو وعده ای غذا درست کن...

تا میتونی بغلش کن بغلش کن ... 

باهاش بخند ک این لحظات دیگه تکرار نمیشن.... تا میتونی ب خودت و ظاهرت برس خوش باش ...

اینارو از یه مادر افسرده غمگین ک تو تنهایی مفرط بچه بزرگ کرد بشنو ...

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40