2777
2789

عصری رفتم یه مغازه فروشندش خانم بود دو تا شلوار اورد دیدم پسند نکردم بعد یکم گشتم  دو تا قیمت پرسیدم خیلی با اکراه و بد جواب میداد.بعد گفتم ببخشید عزیزم اذیتت کردم ممنون ازت و خواستم بیام بیرون .با لحن بدی گفت خوش اومدی😑

منم بلند کفتم مردم چه بی اعصاب شدن انگار ارثشو خوردم.و اومدم بیرون.

واقعا چشونه اینا؟‌خب مغازه دار وظیفشه این کارا رو بکنه دیگه چرا قر میان؟ هی به خودم مبگم کاش یه جواب بهتر میدادم 

و میشستمش .حیف شد🫥زنیکه راه راه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه اقای فروشنده سر اینکه ازش قیمت گرفتم ولی از روبروییش خرید کردم منو به فحش بست😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر مغاره دارا خرید نکنی همین لحنن

از یه مانتو خوشم اومد خواستم عصری با دوستم بریم اونم نظر بده و بخرم کلی اصلا دیگه پامو نمیزارم اونجا.

منم یه جا رفتم فقط یه دونه قیمت کردم اومدم بیرون دیدم زنه داره نفرینم می کنه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

پولشونو ندادب اینا فقط دوست دارن مرد بیاد لاس بزنن عشوه بیان

اره بخدا خودمم همچین فکری کردم زنیکه اینقدر عصبیم کرد دیگه اومدم خونه اعصابم خرد شد