یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چرا فکر میکنی کسی که دغدغه وان داره در زندگیش دغدغه دیگری نداره؟ ما گاهی خودمون رو غرق در دغدغه های کوچیک میکنیم تا دغدغه بزرگمون رو کم رنگ کنیم.
خوده من الان امروز رفتم سونو میگه جنین کلیه هاش ورم داره آنقدر ترسیدم که حد نداره و همزمان پسره ۴سالم ویروس گرفته تب همراه با اسهال و استفراغ شدید. خدا خدا میطکنم پسره اولم زود خوب بشه و جنینه داخله شکمم هم سالم باشه .
یه دغدغه مالی خیلی بزرگم دارم .اینها واقعاالان برام مشکل شده
دارم دق میکنم چند ماهه تا روشن شدن کامل هوا بیدارم کاش کاری از دستم برمیومد
با این حرفت یاد یه فامیل افتادم که به ناحق باید ۶۰۰ میلیون میدادن یه اقای حالشون مثل الان تو بود افتضاح حتی عید نتونست واسه بچه هاش لباس بخره خیلی اذیت شدن و بدو بدو کردن میگفت شبا تا صبح بیدارم تا حرف میزد اشکش درمیومد اما....... خدارو هزار مرتبه شکر یجوری درس شد مثل معجزه امیدوارم واسه شما هم اتفاق بیفته دلتون اروم شه