2777
2789

یکی از همکلاسی ها داشته با یک آقایی اوکی می‌شده و یک خانمی داخل دانشکده ما هست که با چندین نفر دوست و نامزد هست ! 

و تا فهمید دوستم داره با این آقا اوکی میشه زود رفته و با این آقا ایشون اوکی شده و عکس گذاشته اینستا کاور فرزند 

و دوستم از لحظه ای که دیده داره گریه می‌کنه 

به نظرتون عکس دوست پسر های دیگه اشو برای این آقا بفرستم ؟ 

یا عکسشو برای نامزدش خط ترکیه دارم که نتونن پیگیری کنن البته متوجه میشن که من بودم چون کلوز فرزند بوده 

من از این خانم متنفرم واقعیتش فکر این اون تیغ میزنه دوستم از لحظه ای که دیده حالش بده و دلم میخواد انتقام بگیرم اما از طرفی میگم خدا خودش هست لازم به انتقام باشه خود خدا میگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلوز فرند و کاور فرزند یعنی چه؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
و پدرش آدم بسیار متقعدی هست میتونم به پدرش زنگ بزنم و تعریف کنم و حتی عکس ها براش بفرستم به نظرتون چ ...

واقعا دنبال دردسری؟

این کارا عاقبت خوشی نداره

تو دردسر بزرگی میفتی

کی بهتر از من که بهترینم💃