2777
2789

اگردرد و دل نکنم میترکم از غصه ۸ ساله  باشوهرم زندگی میکنم از اول ازدواجمون پولهاشو داده به خانوادش خانوادش پر جمعیت و هرروز یکیشون مشکل داره ,من تا الان زیر یه سقف باهاش زندگی کردم رنگ خوشی وندیدم همش خرج اونا میکنه  حتی یک بار گوشت قرمز برای این خونه نخریده منم گفتم نداره درست میشه اصلا نمیدونم چقدر پول در میاره ,بخدا روزها بوده هیچی نداشتم برای خوردن هر وقت میاد خونه چیزی نمیاره خونه ,دست خالی میاد تا دیشب رفتم روهمراه کارتش که تراکنش هاشو دیدم طی این چند ماه هم رفته بودم هر بار دو نیم برای خواهرش و برای زن داداشش و برای برادرش میفرسته ,و اینکه روز به روز بدتر میشه ,الانم ۱۰ میلیون داده به گوسفند قربانی برای مادرش که به دروغ به من میگفت ,من نخریدم اما پولشو خودش داده  بنظرمن حرامه اینکارش چون من راضی نیستم  و پدرش پولداره ,و تازه متوجه شدم داره قرض ۵۰ تومنی پدرشو پرداخت میکنه ,درصورتی که تاالان هیچ وسیله ای نخریده برای خونه و یه خوخه که چه عرض کنم یه زیر زمین ۴۰ متری خونمه که اصلا کار به کارش نداره کسی هست از قانون سر در بیاره  و راهنماییم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه اینک دلت واسه یه مرد بسوزه خودتو فداش کنی

بخدا من اگه چیزی نداشتیم هم میساختم ,چندساله که هنوز یه دست لباس نخریدم  حتی یه وام هم گرفتم میخواست بده به خواهرش 

میتونی نفقه و مهریه اجرا بزاری اما اول با سیاست پیش برو هم شاید جواب داد هم نفهمه میخوای این کار رو بکنی 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

شما میتونی قانونی شکایت کنی که نفقه شما رو بده . نفقه شامل هزینه خورد و خوراک و لباس و مسکن متناسب با شخصیت زن میشه که اونو .کارشناس تایین میکنه . زیر زمین چهل متری منزلی متناسب با شخصیت شما نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اوکی فقط عزیزم نمیدونم چرا طلاق نمی‌گیری ازش؟ برده داری هم از این زندگی بهتره لاقل حق خوراکشو به جا ...

من برادرام  بهم میگن میخوای طلاق بگیری بری با یکی ,دیگه بپری ,بخدا من چیزی ازم نمونده که اونا اینجور میگن 

تا حالا صحبت کردین در این مورد ؟

به نظر من باید خونه را ترک کنید،شرط برگشت را تعهد محضری برای تامین مخارج و شفافیت مالی باشه

که اگر باز تکرار شد جدا بشید با شروط و تعهدی که پایبند نبوده 

فقط این کار در صورتی موثره که شما توان جدایی و طلاق را داشته باشید ،وگرنه اوضاع بدتره

تازه باید دوباره خونه رو هم وسایل بخره بچینه.چه بی وجدانه

اصلا هیچی به جهیزیه ام اضافه نکرده یه خواهربیوه داره مه هیلیم پولداره ,خونه و همه چیز داره که هر ماه من میبینم روی همراه کارتش پول برای اون فرستاده ,

من برادرام بهم میگن میخوای طلاق بگیری بری با یکی ,دیگه بپری ,بخدا من چیزی ازم نمونده که اونا اینجور ...

الهی بگردم،

به حرف برادرات اهمیت نده خب واقعیت زندگیتو بهشون نشون بده

از کاراشم مدرک جمع کن استعلام بگیر از تراکنشاش 

تا حالا صحبت کردین در این مورد ؟به نظر من باید خونه را ترک کنید،شرط برگشت را تعهد محضری برای تامین م ...

کاش بتونم طلاق بگیرم باردارم ,و اینکه دوتا برادر دارم که خیلی اذیتم میکنن شکنجه روحیم دادن ,بااینکه ازشون دورم بازم ازارم میدن ,میگن تو نیخوای ابرومونو ببری طلاق بگیری اینهمه سال از دست اونا نرفتم محاله برم خونه پدرم و باهام دعوا نکنن ,به مادرم میگفتن رو بهش نده وقتی میاد اینحا بی محلش من تا بره خونه خودش