2777
2789
عنوان

راه قانونی برای گرفتن حق و حقوقم هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست
لازم به جدایی نیستمهریه ات بزار اجرادیگه هرچی در میاره میده به خودتتو هم دوست داشتی باهاش خونه به نا ...

اره فکر خوبیه ولی کاش حداقل یجا داشتم میرفتم اول بعد مهریه رو میزاشتم اجرا بعد پولاشو جمع میکردم برای بچه توراهیم ,

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفقه دوتومن در ماهه پرسیدم ,ولی اون قرضای پدرشو خواسته های خواهرشو مسخره بازیای زن داداششو میزاره او ...

بهش بگو اگر تو ماهیانه به زن داداشت پول میدی ،پس برادرت هم باید ماهیانه به حساب من پول بزنه

اره فکر خوبیه ولی کاش حداقل یجا داشتم میرفتم اول بعد مهریه رو میزاشتم اجرا بعد پولاشو جمع میکردم برا ...

نه خونه بمون، میتونی شکایت کنی نفقه هم بگیری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مهریه ات چقدره؟چیزی به نامش هست اصلا؟خواستی مهرتو‌ بذاری اجرا پنهانی بذار که اگه اموالی داره انتقال ...

منت غذایی که میخورم هم بهم میزاره ,نیگه تو نون خور سفره پاره کن هستی ,چیزی به نامش نیست ,فکرمیکنم اگرم چیزی باشه ,زده باشه به نام کسی از اعضای خانوادش ,میدونی دقیقا من بایه خانواده کار بلد طرفم ,کسایی که دادگاه جاشون بوده اینقدر شکایت و شکایت بازی داشتن ,اینقدر بلدن من هیچی نیستم در برابرشون و اینکه مهریم ۱۱۴ سکه هست ,

بهش بگو اگر تو ماهیانه به زن داداشت پول میدی ،پس برادرت هم باید ماهیانه به حساب من پول بزنه

اصلا نمیفهمه ,هربار حرف میزنم کفر میگه ,خودش میدونه ,بازم انجام میده ,من اصلا بخدا روم نمیشه به کسی بگم پول میخوام 

اول تو اتاق توی خونشون بودم پیششون ولی بزور دعوا وبدبختی جدا شدم میخواست تا اخر بمونم اونجا

تک فرزنده ک کمک میکنه یا خانواده پرجمعت داره ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تک فرزنده ک کمک میکنه یا خانواده پرجمعت داره ؟

نه سه تا برادر که همشون سر زندگی خودشونن اونا پولاشونو بی هوا هدر نمیدن خونه دارن از خودشون زندگی دارن در حال زندگین ,اما من هرشب با غصه میخوابم ,اصلا خونم یه قفل درست و حسابی نداره ,خواهرش پولدار پولدار اما بهش عادت کردن که ازین بگیرن خودش دوس داره بهشون پول بده 

نه سه تا برادر که همشون سر زندگی خودشونن اونا پولاشونو بی هوا هدر نمیدن خونه دارن از خودشون زندگی دا ...

یعنی بچه اوله؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1