2777
2789
عنوان

دیدین معتاد شیشه ای ترک کنه

373 بازدید | 37 پست

در حال جداییم شوهرم معتاده ولی دلم میخواد برگردم یعنی اشتباه میکنم؟ شوهرمم گردن نمیگیره معتاده میگه من نمیکشم ☹️

البته نمیگه هم برگرد خودم دلم میخواد برگردم 

نه عزیزم  ترک  بکن نیستن.. خودتو نجات بده. اینم که گردن گیرش خرابه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش هر دو تا تون یک جلسه برید کنگره ۶۰ ببینید تو شهرتون شعبات کجاست مشهد اگر هستید یکی توس ۱۶۵ شعبه غزالی یکی نوده یکی خیابون شفا یکی بنیان تو قاسم آباده یکی پنج تنه جدید یکی روی تو طرقه آره خیلی ها بودن که شیشه و کراک مصرف میکردن و الان درمان شدن ک دیگه اصلا سمت مواد نمیرن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

موقه ای قبولش میکنه میتونه اقدام کنه برا ترک درد اینا نداره فقد خماری ذهنی هست بعدشم دائمی نمیتونن مثلا یسال طرفش نمیرن بعد یسال وسوسه میشن باز جونتو بردار برو بچتم ببر اون بچه چ گناهی داره 💔💔

من تایپکشو زدم

باور کنید اگه چیزی که تو تاپیکم رعایت کنه میتونه ترک کنه

بدون درد

برید توی تاپیک های اخیرم بگردید هستش

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

آره خیلی خرابه اصلا هیچی گردن نمیگیره

پس ولش من. چند سال میخوای منتظر بمونی که ترک کنه.. شوهر فامبلمون شیشه ای بود میرفت کمپ مثلا ترک کنه هیچی به هیچی. ۱٠سال تحمل کرد اخرم جدا شد و خودشو نجات داد. تا یهو نکنه اقا تو توهماتش زنش رو با گوسفند اشتباه نگیره و سر نبرهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باهاش هر دو تا تون یک جلسه برید کنگره ۶۰ ببینید تو شهرتون شعبات کجاست مشهد اگر هستید یکی توس ۱۶۵ شعب ...

نه مشهد نیستیم نمیدونم چیکار کنم گاهی میگم بیخیال تا اینجا اومدم تا آخرش برم جدا شم گاهی میگم بچم اذیت میشه برگردم نمیدونم خودمم خیلی اذیتم