2777
2789
عنوان

دیدین معتاد شیشه ای ترک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
این خس برکشتنت طبیعیه ترس از جدایی داری. دنیای بعد ژلاقو برات غول ساختن. حاضری بمونی تو اینجور اسیر ...

آره خیلی ترس از جدایی دارم باورت نمیشه دلم میخواد جدا نشیم همینجوری جدا زندگی کنیم ☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی ترس از جدایی دارم باورت نمیشه دلم میخواد جدا نشیم همینجوری جدا زندگی کنیم ☹️

ببین کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه. همسر تو جزو دسته دومه. موندنت تو این زندگی هم فرسایش روحی روانی برات داره و هم تهدید جانی برای خودت و بچع ت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا عینه همین مثالیه که زدی

پس خودت و بچه ت رو بزار اولویت و نه حرف و نکاه و قضاوت مسخره مردم. اولین  قدم سخته اذیت میشی اما به اون پله اخری فکر کن که ارامش دارسد هم خودت هم بچه ت. ادم معتاد غیرت میرت سرشش نمیشه.. یکی از اقوام همکارای سابقم. شوهره نعتاد یه پسر ۲سال و نیمه هم داشتن. زنه میرفته سرکار اما جدا نمیشده به خیال اینکه سایه پدر بالا سر بچه ش هست.. بجه رو میسپرده دست شوهره و میرفته پی بدبختیش.. اخرم پدره بچه شو کشت.. چه جوری؟!. این مرتیکه غرق خواب بوده و نعشگی مواد. بچه زدبخت از خواب پا میشه و غذا میخواد و گریه و گریه.. مرتیکه  بچه شو از بالکن پرت میکنه پایین و میکشع.. اول اعتراف کرد به قتل ـ. اما بعد زد زیرشو و گفت خود بچه افتاده.. چون ولی دم بود هیچ کاریش نکردن و ازاد شد. زنشم طلاق گرفت اما چه فایده یه بچه این وسط کشته شد اگر زودتر جدا میشد بچه شم زنده میموند. عکسشو نشونم داد همکارم. به پسر خوشگل چشم ابی بور💔💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

از کجا بدونم واسه شهر ما کجاس مکانشون؟

کدوم شهر هستید تو گوگل بزنید کنگره ۶۰ شعبه فلان آدرسش میاد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اگه ۶مسرت قبول نداره معتاده پس کارت ساخته است عزیزم کسی که میره کنگره ۶۰ قبول داره معتاده و برای رهایی از این اعتیاد میره اگر شوهرت حهننوز قبول نکرده و انکار میکنه پس جدا شو نترس از چی میترسی از این باید بترسی که آینده تو و بچت با این شوهر چی میشه باید قبول کنه  معتاده و درمان کنه خودش قبول نداره پس قبول کنه هر بلایی سرش مخاد بیاد مقصر خودش بوده نه کس دیگه تو هم به فکر خودت باس بچت و بردار و شده برو کارگری ولی جونت خلاص بشه بابا سر بچت باشه چه بابایی که برای بچت د. روز دیگه بدترین الگو میشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم