2777
2789
عنوان

دیدین معتاد شیشه ای ترک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
موقه ای قبولش میکنه میتونه اقدام کنه برا ترک درد اینا نداره فقد خماری ذهنی هست بعدشم دائمی نمیتونن م ...

عزیزم من همسرم هم معتاد به شیره خوراکی بود ده سال مصرف می‌کرد ببین وقتی وارد کنگره ۶۰ شدم باورم نمیشد اون کسی که نشسته بود میگفت ۲۰ سال مصرف انواع آنتی ایکس منظور همون مواد مخدرها رو داشته ۷ سال بود رهایی داشت و پاک بود حتی راهنمای همسرم هم مصرف شیشه داشت و الان ۵ ساله آزاد و رها هست 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقه ای قبولش میکنه میتونه اقدام کنه برا ترک درد اینا نداره فقد خماری ذهنی هست بعدشم دائمی نمیتونن م ...

نمیدونم چرا دلم میخواد برگردم با اینکه هیچوقت محبتی ندیدم اما.... 😭

پس ولش من. چند سال میخوای منتظر بمونی که ترک کنه.. شوهر فامبلمون شیشه ای بود میرفت کمپ مثلا ترک کنه ...

آره خودمم نمیدونم چرا گاهی اینجوری میشم وگرنه آدم بشو بود تا حالا ترک کرده بود 

عزیزم من همسرم هم معتاد به شیره خوراکی بود ده سال مصرف می‌کرد ببین وقتی وارد کنگره ۶۰ شدم باورم نمیش ...

چ خوب الهی همه معتادا بتونن ترک کنه خیلی سختی میکشن خانواده هاشون 

چه جالب من فکر میکردم بدون کمپ نمیشه ترک کرد

ببین کمپ نبر توی کمپ یه کاری که میکنن سقوط آزاد داره یعنی یه. اون مواد از بدن فرد میخان بیارن بیرون و این باعث میشه طرف درد بکشه همین ترس از درد کشیدنه که باعث میشه طرف بترسه و ترک نکنه ولی توی کنگره ۶۰ آهسته آهسته با کم کردن دز مواد سیستم بدن برمیگردونه به حالت طبیعی طوری که اگه ت یکسال بعد رهایی گرفتی جلوت مواد بکشن دیگه ولع این و نداریی بریی سمتش ک میدونی چیه جالبیش اینه در طی  این ده ماه و ۲۱ روز سفرشون یک نفر مدام هواسش بهشون هست که مبادا در رو نرن و بکشن و از همه مهمتر اون فرد معتاد قبلی اصلا میمیره و فکر میکنی یه شوهر جدید برات اومده رفتارش کردارش برخوردش یا چیز دیگه میشه راه و رسم زندگی کردن بهت یاد میدن کاش بشینی سی دی آقای مهندس دژاکام و همین کنگره ۶۰.  از گوگل سرچ کنی و بعد اقدام کنی عزیزم 

چ خوب الهی همه معتادا بتونن ترک کنه خیلی سختی میکشن خانواده هاشون

ما همه خانومها اونجا همگی هم دردیم اتفاقا هفته پیش یه خانومی بود همسرش رهایی گرفته بود شوهرت ۲۰۰ سال بو. شیشه مصرف می‌کرد نمیدونی چقدر خوشحال بود حتما برو گلم 

ما همه خانومها اونجا همگی هم دردیم اتفاقا هفته پیش یه خانومی بود همسرش رهایی گرفته بود شوهرت ۲۰۰ سال ...

آره خانواده ها خیلی اذیت میشن طفلی خانمه چی کشیده من دیگه تو 6 سال بریدم باشه ممنون تحقیق میکنم راجبش 

عزمزمه اشتباهات ما همینه آدم بشو بود تا حالا ترک کرده بود سقوط آزاد میدونی چه اثرات مخربی داره یه عمر تمام سیستم عصبی بدنش از مواد بوده یهو سقوط آزاد سکته قلبی و مغزی داره که هیچ استخوانش اینگار گذاشتن زیر یک خرد کن ۱تنی همزمان ۱۲۰ تا استخوان بدنش فشار داره چرا خب ترس همین دردها یک طرف بدنش هنوز نیاز به مواد داره که غیر طبیعی بوده  گلم یواش یواش باید جایگزین بشه اون مداد طبیعی دویاره به جای مواد مخدر وقتی دوباره یواش یواش جایگزین بشه خوابش طبیعی میشه خلقیات بهتر میشه بدنش به تعادل میرسه و .....خیلی چیزهای دیگه 

این خس برکشتنت طبیعیه ترس از جدایی داری.  دنیای بعد ژلاقو برات غول ساختن. حاضری بمونی تو اینجور اسیری اما جدا نشی.. اسن فلمیل ما جدا شد خودشو نجات داد. هم مربی باشگاهه هم رنگ مو کار میکنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره خانواده ها خیلی اذیت میشن طفلی خانمه چی کشیده من دیگه تو 6 سال بریدم باشه ممنون تحقیق میکنم راجب ...

برو گلم یک جلسه  شما تا سه جلسه به عنوان میهمان میتونی بری داخل کنگره بشینی و بعد سه جلسه اگه خودت و مسافرت ((ما تو کنگره نمیگیم آدم معتاد میگیم مسافر کسی که قصد سفر برای درمان اعتیاد رو داره ببین چقدر براشون حرمت و احترام قائل میشیمم ))دوست داشتین میتونین وارد لژیون بشین و انشا الله به امید خدا بعد ۱۰ ماه و ۲۱ روز رهایی کامل از بند اعتیاد 

آخه میگن ترک شیشه بدن درد نداره ولی مغزش دیگه خراب شده

شما رفتی دیدی تو کنگره مسافرهای هستنن که اعتیاد به شیشه داشتن و تعادل چخ جسمی چه روحی نداشتن حالا اقدام کنند شما اینطوری بهتره برات به امید خدا 

برو گلم یک جلسه شما تا سه جلسه به عنوان میهمان میتونی بری داخل کنگره بشینی و بعد سه جلسه اگه خودت و ...

میدونی عزیزم اینجا واسه کساییه که خودشون قبول دارن معتادن ولی شوهرمن اصلا گردن نمیگیره هر چند خودم ازش شیشه گرفتم میگه واسه من نیس رو زمین بود برداشتم ببینم چیه ☹️