2777
2789
عنوان

مگه عجیبیه 😹😹

124 بازدید | 19 پست

من اکس ندارم و با هیچ پسری حرف نزدم دوست پسر معمولی هم هیچوقت نداشتم از وقتی ۴سالم بود بهم...شد دیگه هیچوقت نزدیک هیچکس نشدم همون ۴سالگیم قسم خوردم از مردا پسرا دور بمونم و موندم به هرکی میگم میگه تو مریضی چقد عجیبی فلانی برو مشاوره واقعا چتونه حالا من به درک شاید کسی خوشش نیاد رل بزنه ازدواج کنه چیز عجیبی هم نیست خودمم از رل دوست پسر معمولی نمی‌دونم ازدواج فلان بهمان خوشم نمیاد اصلا 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر داشتن افتخار نیست. سلیقه ایه. میتونی تا آخر عمرت هم مجرد بمونی اتفاقا خیلی بهت خوش میگذره. ولی اون جریانی که میگی اصلا بحثش جداست. اون برات یه خاطره ب بده و تروما ایجود کرده. خشم و غم هنوز توی درونت مونده. اون رو باید درمانش کنی

دوست پسر داشتن افتخار نیست. سلیقه ایه. میتونی تا آخر عمرت هم مجرد بمونی اتفاقا خیلی بهت خوش میگذره. ...

خودم دلم نمیخواد با کسی باشم دوست دارم تا ابد تنها بمونم بدون هیچ پسر و دختری 

دوست پسر داشتن افتخار نیست. سلیقه ایه. میتونی تا آخر عمرت هم مجرد بمونی اتفاقا خیلی بهت خوش میگذره. ...

به کسی نگفت بهم چیز شده گفتم اکس نداشتم حمله تو باید بری مشاوره 

عزیزم منم یه دختر عمو دارم دلیلش رو نمیدونم ولی اونم کلا از مردا خوشش نمیاد الان ۴۵سالشه کار میکنه با مادرش زندگی میکنه نمیگم خیلی پولداره ولی فوق العاده موفقه دکتری داره سالی چند بار سفر میره خیلی هم حالش خوبه 

اگه خوشحالی و حالت با خودت خوبه و نیاز جنسی هم نداری اصلا ازدواج نکن ازدواج یه هندوانه در بستس من با اینکه خداروشکر همسر و زندکی خوبی دارم اما گاهی دلم میخواد یخ روز مجرد باشم درسته عشق و حالش زیاده ولی خستگی و چالش هاش خیلی خیلی زیادتره

عزیزم منم یه دختر عمو دارم دلیلش رو نمیدونم ولی اونم کلا از مردا خوشش نمیاد الان ۴۵سالشه کار میکنه ب ...

من خیلی دوست دارم تا ابد تنها باشم خیلی 

۴ سالگی؟؟؟؟؟؟

کی همچین کاری کرد باهات 

ینی چیزه کامل؟؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...