2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا از درد بالا میوردم ولی وقتی با شیاف دیکلوفناک 100 و ژلوفن آشنا شدم و مصرف کردم دیگه پریود دردناک ندارم 🌚🤝🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

هرکاری میکنی از قرص استفاده نکن. نقل و نبات که نیس عوارض داره

از کیسه آب گرم و دمنوش های گیاهی استفاده کن. اینکه کارت به سرم میکشه بخاطر ضعیف بودن بدنته. حالا یا کمبود ویتامین یا فقر آهن یا...آزمایش بده و اصولی درمانش کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مامانم نمیزاره میگه عوارض داره

مسکن اره ولی ویتامین و قرص اهن ایرادی نداره البته با تجویز پزشک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بخاطر سردی رحم هست من خودم دمنوش و روغن های گیاهی مصرف کردم از همون دوره اول درد دیگه نداستم درحالی که قبلش درد زایمان داشتم۰۹۱۳۶۹۰۶۴۳۸

اگر خواستی میتونم کمک کنم

سردی رحم رو جدی بگیرید نتیجه ش کیست و فببروم هست

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی

هرکاری میکنی از قرص استفاده نکن. نقل و نبات که نیس عوارض دارهاز کیسه آب گرم و دمنوش های گیاهی استفاد ...

منم قبلا این گری بودم. از شدت درد نمیتونستم راه برم باید حتما سرم میزدم الان ژلوفن میخورم