2777
2789

راه بره بخوره زمین به من میگه بختت بسوزه 

غذا بسوزه میگه بختت بسوزه 

هرچی بشه به بخت من نفرین میکنه اونم از ته دل میگه 

چیکار کنم چ واکنشی نشون بدم دیگه اینجور نگه ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بی گتاه مادرم زیاد نفرینم میکنه الان یه روط خوش ندارم

از کوچیکی از وقتی یادم فقط اذیتم کرده یا الکی کتکم میزد اونم شدید 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

نفرینای مادر منکه بهم گرفت 

من به خاطر اینکه کار زیاد میکردم تو خونه. میگفت این خونه مگه فلان کرده تو خودش ... و نفرین میکرد روز خوش نبینم. 

و نفرینهای خیلی بدتر... 

شکر خدا گرفت! پیر دختر شدم. روز خوش ندیدم . غم پشت غم. حسرت پشت حسرت. 

هیچی صبر کن یه تجربه گر میگفت همش به جون بچم غر میزدم به مادرم بدشو میگفتم دیدم اون دنیا گشنما یه دست تو بشقابه گرفتم خوردم دیدم بچم جلو چشممه یه دستش،نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نفرینای مادر منکه بهم گرفت من به خاطر اینکه کار زیاد میکردم تو خونه. میگفت این خونه مگه فلان کرده تو ...

کار زیاد میکردی نفرین میکرد؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
از دلش دربیار براش کادو بخر

خودتم براش بکوشی دو ساعت بعد وحشی میشه توقع داره هرچی بگه من بگم چشم عین یه موم تو دستش باشم همش منو با دخترای دورمون مقایسه می‌کنه 

من یه ازدواج ناموفق داشتم جدا شدم بعد همش زخم زبونم میزنع در حالی که خودم جدا شدم میگه آنقدر بدبخت و بودی تا طلاقت دادن دردمو تازه می‌کنه حرفای که حتی دشمنم بهم نزده روحم داغون شده

من باختن و بلد نیستم🐈🤍