2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

 یکساعت بهتره 

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤

من تو تابه رژیمی درست میکنم و شعله رو کم میکنم که کاملا مغزپخت شه. بعد درشو برمیدارم زیادش میکنم یه کم برشته شه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بخوام تو تابه سرخ کنم تایم طولانی میذارم 

با شعله در حد دم و در بسته

قشنگ مغز پخت میشه 

 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

واقعا یک ساعت جزغاله نمیشه؟؟؟ من اگه بزارم یک ساعت سرخ بشه میسوزه

نه حرارت رو خیلی کم می کنم برشته میشه ، هر دوطرفشو سرخ می کنم برشته بشه ؛ مزه دار که کردم آخر سر داخل تخم مرغ و آرد هم میغلتونم بعد سرخش می کنم ، همینکه با حرارت کم بذاری وقتی خوب برشته شد برگردونی اونطرفشم خوب سرخ بشه حالا حتما نمی خواد زمان بگیری ولی فکرکنم یکساعت طول میکشه 

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤

نه حرارت رو خیلی کم می کنم برشته میشه ، هر دوطرفشو سرخ می کنم برشته بشه ؛ مزه دار که کردم آخر سر داخ ...

اها من اخه میزارم روغنم داغ داغ بشه واسه همین زود سرخ میشه 

امتحان میکنم مدل شمارو هم مرسی🙏🏻

اها من اخه میزارم روغنم داغ داغ بشه واسه همین زود سرخ میشه امتحان میکنم مدل شمارو هم مرسی🙏🏻

خیلی هم نذار روغن داغ بشه ولی باید روغن داغ بشه که مواد نچسبه به تابه 


موادشم ادویه ؛ آبلیمو ، آب پیاز می زنم گاهی زعفران فلفل دلمه و گوجه رنده شده و سبزی معطر هم بزنی خوبه  

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز