2777
2789
عنوان

درس عبرت برای آدمهای وسواسی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 44 پست
و اینجوری شد ک طرف بخاطر بی آبی و نبود آب میرفت خونه این و اون اونم تو سن پیری آواره شده بود هر وفت ...

منم بیماری وسواس شدید فکری دارم جوری که دارم دیونه میشم هر چی میرم دکتر هم خوب نمیشم درکش میکنم دست خودش نیست🥲🥲🥲

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال همه تحمل کردند و راهش دادند و سکوت کردند 

بعدش دیگه همگی خسته شدیم چون هممون هزارتا مشکل داریم تو زندگیمون و هم اینکه ما هم آب نداریم از کجا بیاریم! 

از پارسال تا الان هیچکس راهش نمیده 

هر جا بره فوری زنگ میزنن بیاین مادرتون ببرید خونه ما نگه نمیداریم

و از همه مهتر بچه هاش بی هیچ عنوان راهش نمیدن که البته خیلی عوضی هستن از نظر من چون ک به هر حال مادرشون هست و وظیفه دارند فکری براش کنن

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

منم بیماری وسواس شدید فکری دارم جوری که دارم دیونه میشم هر چی میرم دکتر هم خوب نمیشم درکش میکنم دست ...

مم داشتم ولی بت بی اعتنایی کنی بهش یا اگر فکریه بذاری بیاد و برات مهم نباشه تو اگه سه شایدبار وقتی بهت گفت بعش بگی نه دیگه برا بار چهارم نمیاد ....

من ی مشاور میشناسم خوب بود خواستی آیدیشو بگم

یکبار اومد خونه ما چند روز موند دیگه آب ما هم قطع شد و آب نبود دقیقا یادمه چقد هوا گرم بود

گفتم بیام ببرمت خونتون 

گفت نه آب نیست بچه هام میزننم اگه آب بریزم و میگن نجس هستی

(بچه ها هم وسواس دارند) 

این ادم اینفدر بدبخت و بی پناه بود اینقدر به استیصال رسیده بود ک رفت در خونه یکی از دوستای خانوادگیشان، من بردمش و همونجا شروع کرد به کوبیدن در ولی کسی در و بار نکرد اینفدر دستپاچه بود ک رفت در پسرشون  رو زد اونم باز نکرد. گفتم بیا بریم درو باز نمیکنن

ولی گفت میمونم تا باز کنن درو... 

و منم رفتم خونه

خلاصه داستانش خیلی زیاده اینفدر بیرون انداختنش ک بخوام بگم کتاب میشه نوشت. 

بدتر از همه اینه که بچه هاش راهش نمیدن خونشون و میندازنش بیرون.. 

یکبار زنگ زدم اورژانس اجتماعی گفتم این مریضه بچه ها راهش نمیدن و اینم می‌ترسه شکایت کنه ازشون که بدتر بشن. اونا گفتن باید خودش بیاد بگه ک اذیتم میکنن اگه نگه نمیشه

اینم ترسید گفت نمیتونم چیزی بگم 

از الان که کمه سعی کن درست شی زیاد بشه بیچاره ای گلم پیگیری کن

میدونم ولی سخته بعضی وقتا اهمیت نمیدم ولی باز یه چیزی مثه خوره تو جونم می افته که تا نرم نشورم دلم راضی نمیشه