2777
2789
عنوان

درس عبرت برای آدمهای وسواسی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 44 پست
مم داشتم ولی بت بی اعتنایی کنی بهش یا اگر فکریه بذاری بیاد و برات مهم نباشه تو اگه سه شایدبار وقتی ب ...

میدونی مشکلم چیه بخاطر افکارم تقاص پس میدم مثلا به یه چیزی امیدوارم بعد هی افکار میاد سراغم که چرا  امیدوارم و همین افکار باعث ناامیدیم میشه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

خب اینا دست خودشون نیست که 

اگر بود که دیگه دلشون نمیخاست تا این حد برسن 

ما نمونه اش داریم تا حتی کتابهای بچه اش رو شسته بود 😂

مامان خودمم وسواس داره رو شستن ،حالا هر چی ک میخاد باشه چه حموم چ دست چ لباس چ ظرف 

آب زیاد می‌ریزه 

منم اوایل بودم ولی دیگه نیستم ...گذاشتمش کنار 

خسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم دیگه نمیتونه درست راه بره 

کمرش خم شده انگار از بس میشینی دستشویی 

انگار صد سالشه

دکتر هم چند بار بردنش برای وسواس دارو داده 

ولی این داروها رو تا حتی مصرف میکنه از یه جایی به بعد میگه اینا هم نجس هست میندازه بیرون و کلا اعتقادی نداره ک وسواس هست. 

از خونه انداختش بیرون باز و معلوم نیست خونه کیه و کجاست

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

میدونم ولی سخته بعضی وقتا اهمیت نمیدم ولی باز یه چیزی مثه خوره تو جونم می افته که تا نرم نشورم دلم ر ...

اره منم همینم ولی همینجوری زیاد میشه که بعدش بدبخت میشی بخودت تلقین کن تمیزه منم اینجوری بودم البته برا من مذهبی بودش،  بهش بالو پر نده زیاد میشه ی بار دوبار آرامشتو بهم بزنی گوش ندی خوب میشی دیدی هعی داره میاد تو ذهنت کثیفه پاشو خودتو مشغول کن

منم بیماری وسواس شدید فکری دارم جوری که دارم دیونه میشم هر چی میرم دکتر هم خوب نمیشم درکش میکنم دست ...

وسواس فکر من خودم دارم 

دیگه سرم منفجز بشه میزنم بیرون 

الان هم دیگه نمیتونه درست راه بره کمرش خم شده انگار از بس میشینی دستشویی انگار صد سالشهدکتر هم چند ب ...

وای چه بد من بیشتر بخاطر نماز وسواس حلال حرومی گرفتم وگرنه نماز نمیخوندم اهمیت نمی‌دادم این قضیه رو‌ شنیدم باید خودمو نجات بدم

وای چه بد من بیشتر بخاطر نماز وسواس حلال حرومی گرفتم وگرنه نماز نمیخوندم اهمیت نمی‌دادم این قضیه رو‌ ...

از یه جایی بایذ رها کنی بره 

اینم بچه هاش وسواس هستن افتادن به جونش

ک این نباشه آب کمتر مصرف بشه