2777
2789
عنوان

جای من بودید ازدواج می کردید

235 بازدید | 27 پست

من ۳۳ سالمه و مجردم تا الان هم ازدواج نکردم

تنها زندگی میکنم خواهر برادر هم ندارم

یه موضوعی که هست اینه که مثلا من از آشپزی متنفرم

واقعا نفرت دارم ازش

البته انجام میدم برای خودم ولی مثلا جوری که یک روز در میون غذا میپزم گاهی هم اصلا نمی پزم از بیرون میگیرم یا آماده می خورم

آشپزیم هم سالمه اصلا اهل سرخ کردنی و چرب و شور پختن نیستم مثلا کوکو و کتلت اصلا درست نمی کنم چون هم سخته هم چربه

یا مثلا خونه تمیز نمیکنم ماهی دوبار کسی برای تمیزکاری میاد تو فاصله این دو هفته هم خودم در حد تمیزکاری معمولی کارا رو انجام میدم

حالا واقعا برام سخته بخوام ازدواج کنم این کارا رو بکنم

اگر این حالتی مثل من بودید نه حالا روحیه خودتون در مورد آشپزی و خانه داری،اگر اینطوری بودید

و شرایط من رو داشتید و تنها زندگی می کردید ازدواج می کردید؟

آره خب ، تا کی مجرد بمونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی پیدا میکردم که اهل رفت و اومد شب و روزه و برنامه های هفتگی خانواده گی نباشه و وسواسی نباشه و اهل شکم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب با مردی ازدواج کن که اشپزی رو دوست داشته باشه مثلا شوهر من عاشق اشپزیه اکثر وقتا نمیذاره من اشپزی کنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من همسن توام متاهلم تو رویاهامه که مستقل بودم نه اینکه تنها زندگی کنم حداقل اینکه شوهر نداشتم

منم تقریبا مثل توام علاقه ب خونه داری ندارم

تو خونه خودمون راحتیم همسرم کمک میکنه ولی خونوادش اذیتمون میکنن نمیذارن خوش باشیم

اگه خاستگاری داری که شرایطتو قبول کنه خودت بهش بگو اینارو قبول کرد اوکیه ولی خونوادشم مهمه که دخالت نکنن

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خب منم تنبل بودم در اصل دستمو به سیاه و سفید نمیزدم الانم خونه خودم دیگه چون مسئوایت افتاده گردنم ان ...

تنبلی نیست عزیزم به یکی از دوستان هم توضیح دادم

من از آشپزی و کار هونه نفرت دارم اصلا حالم ازشون بد میشه