2777
2789

بچه ها یه پسره هست بعد این کلیک کرده رو من 

تو یه جمعی باشیم فقط منو خطاب قرار میده کلا یا به من گیر میده و فقط مسخرم میکنه و سر به سرم میزاره و شوخی میکنه

به دستبندمم گیر میده حتی و مسخره میکنه بعد مثلا من با دوستم حرف میزدم این از اون ور گوش میداد و هی وسط حرفام نسبت به چیزایی که میگفتم واکنش نشون میداد و شوخی میکرد یا گاهیم سعی میکنه منو بخندونه 

و شوخیاش طوری شده که دیگ همه فهمیدن و خواهراش اون سری هی ازم معذرت خواهی میکردن بابت بیشعوریش

بعد سنمونم کمه ولی نه اونقد که این بچه بازی در میاره من ۲۱ ام اونم ۲۳-۲۴

به نظرتون اسکلی چیزیه؟ یا از من خوشش میاد؟ دوستم رفتارشو دید و گیر داده خوشش میاد ولی خب یه بار جلو دوستش درومد گف تو از فلانی(من)خوشت میاد اره؟ ادمی که از یکی خوشش میاد که نمیاد به یکی دیگه نسبتش بده 

حالا من اصن از این بشر خوشم نمیاد ولی اینقد بیکارم و نمیدونم‌ چیکار کنم که فکرم درگیر شده ببینم فازش چیه😂😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میخواد خود شیرینی کنه در حالیکه  داره اساسی 💩💩💩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نمیدونم چرا حس کردم حسادت میکنه نه خوشش نیومد اگه ادم کسی و‌ دوست داشته باشه بهش توهین نمیکنه

دقیقا من وقتی از یکی خوشم بیاد واقعا جلوش با ادب ترین ادم ممکن میشم😂از این خانوم سنگینا 

دقیقا من وقتی از یکی خوشم بیاد واقعا جلوش با ادب ترین ادم ممکن میشم😂از این خانوم سنگینا

ادم حسابش نکن بیشتر بسوزه😆

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
خیلیی واقعا قبلا حس خاصی بش نداشتم الان گاهی ازش بدم میاد با این کاراش

فامیله؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!