2777
2789
عنوان

زندگی من

441 بازدید | 18 پست

سلام من تاز ه به جمع شما اومدم

اگه متنه منو خوندید واسه همه بچه هایی که مریض هستن دعا کنید تا شاید شفا بگیرن  دل مامان وباباهاشون شاد بشه

نمیگم تو نازو نعمت بزرگ شدم اما زندگی ارومی رو پشت سر گذاشتم پدر ومادر مهربون وخانوادهای اروم

بعد از ازواج هم همه چیز خوب بود 

دلم میخواست بچه داشته باشم  بعد دوسال باردار شدم نمیدونم چیشد ولی تو 6 هفتگی سقط شد بعد مدتی دوباره بار دارشم  باز هم تو 8 هفتگی ازدست دادمش  دو سال بعد دوباره باردارشدم  این بار همه چیز خوب بود خوب خوب .از رو ذوقم هر هفته میرفتم تا صدای قلبشو بشنوم  تو سنو گرافی گفتن دختره  همه چیز براش گرفتم اتاقشو از وقتی 7 ماهم بود تزیین کردم  خورد خورد چیزایی که میشد رو میگرفتم همه چی صورتی  مثل اتاق فرشته ها خودم تزیینش کردم باچه وسواسی  وقتی تکوناشو حس میکردم فکر میکردم تو اسمونام  باهاش حدف میزدم  براش اهنگ مزاشتم  وقسم میخورم که میفهمید چون خیلی تکون میخود تو اون لحظات اسمشو گذاشته بودیم دینا  ،تا اینکه روزی که بایدبه دنیا میومد  رفیم بیمارستان  اون رو هیچ وقت یادم نمیره هرچی اکو کردن هیچ حرکتی از بچه یا صدای ضربانش نبود انگار وارد یه خلاء،یه تاریکی شدم  دکتر گفت چرا حرکت نداره ومن انگار نمیشنیدم اون روز باید دست پر با دینای خودم برمیگشتم خونه اما نشد نشد گفتن خون تو بند نافش لخته شده  وفقط چند ساعته ه قلب کوچولوش ضربان نداره وچقدر سخت بود نمیدون که وچه جوری باچه سرعتی شوهرم اتاقشو خالی کرد وقتی رفتم خونه انگار اصلا هیچ چیز نبوده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدااااا صبرت بده .دردت رو کشیدم عزیزم درکت میکنم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞