2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 18 پست

خیلی ناراحت شدم

انشالله هر چ زودتر خدا بهت ی بچه خوشگل و خوب و سالم بده

از رحمت خدا ناامید نشو مامان منم شرایط شما رو داشت یک سال بعدش منو باردار شد و به دنیا آورد بعدشم برادرمو... انشالله شما هم این حس شیرینو تجربه کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر 20 ماهم به خاطر یه اشتباه پزشکی  بیمار شد شد ه والان من خیلی داغونم براش نه اینکه افسرده باشم نه فقط غمگینم  

تو رو خدا هر موقع که خواستید دعا کنید نماز بخونی موقع اذان واسش دعا کنید تا زود تر خوب بشه تا من بتونم خنده هاشو گریه هاشو  بازی کردناشو مامان گفتناشو ببینمو بشنوم

فقط ازتو التماس دع دارم 

پسر 20 ماهم به خاطر یه اشتباه پزشکی  بیمار شد شد ه والان من خیلی داغونم براش نه اینکه افسرده با ...

الهی عزیزم. انشالله خدا به زودی دل شکستتو آروم کنه به حق حضرت فاطمه زهرا شفای پسرتو بده.

هم ولادتش و هم وفاتش نزدیکه نذرش کن الهی ک جواب میگیری❤

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari