2777
2789
عنوان

دختر خاله ی فضول

102 بازدید | 10 پست

بچها فرداشب خاستگاریمه

اون هفته اومدم تایپک زدم راجب لباس پوشیدن تو این مراسم 

اکثریت گفتین خودت باش و طوری نباش که الان باب میل اونا باشی و بعدا به میل خودت که به مشکل بربخوری(خانواده خودم و خانواده ی ایشون مذهبی ان و من به ندرت تایپ همچین خانواده ای هستم از نظر حجاب)حالا دیروز پارچه دادم زنداییم که خیاط برا فردا شب کت و شلوار واسم بدوزه صبحی رفتم پروو خالم و داییم اینا تو یه کوچه زندگی میکنن این تا فهمید من رفتم اونجا پریدن با خالم خونه داییم ک از زیر زبون من حرف بکشن با بابامم اومده بودم زنداییم پروو کرد خب کت و شلوار کوتاهه دیگه مانتو شلوار که نیست دختر خالم ۳۷سالشه و بیوه هستش شروع  کرد به تیکه پروندن و ایراد گرفتن ازم که آره این دیگه چه تیپیه خجالت بکش ناسلامتی مراسم خاستگاریته چقدر بی حیا شدی و خالمم لام تا کام بهش حرفی نزد آخه چون خودشون مذهبی ان و همه ی افتخارشون و هنرشان تو زندگی چادر پوشیدن اینجوری میگن بعد میگفت مجیدآقا(بابام)چقدر بی‌غیرت شدن که تو قراره تو خاستگاریت اینجوری بپوشی والا ما مراسم خاستگاری بدون چادر تو فامیل نداشتیم حداقل یه پیراهن بلند یا عبا😐 

بعدم زنداییم دمش گرم برداشت گفت که الان دیگه جامعه فرق کرده نسل جوونه چادر پوشیدن از مد رفته مگه اینکه خودش بخواد طبق اعتقاداتش لباس بلند بپوشه بعدم دیگه اینطوری دوست داره بچرخه و بپوشه الان دیگه خیلی کسی دنبال تقلید از حرفای دیگران نیست که چجوری بپوشه و....

خیلی دلم خنک شد ینی گفت تو پیری که این اعتقادات و داری تا چشمش کور شه زنیکه عقده ای هیچکس و نمیتونه ببینه مخصوصن کسی ک بخواد ازدواج کنه

میگفتی اگه حیا به اینه شما حیا رو بکن تو فلان جات

انقدر از این که پوشش آزاد رو بی حیایی میبینن بدم میاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی خانواده مادریم همه گوهی میخورن پشت مردم حرف می‌زنن هههههه گناهی قضاوت تهمت و....فقط با چادر پوشی ...

برای این که آدم نیستن

چون یکی از اصلی ترین صفات انسانی تهمت نزدن و دخالت نکردن و بعد احترام گزاشتنه

که ماشالا هیچکدومشو ندارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

زنیکه عوضیییییییییییییی

دخترخالت؟

بگو مجلس هایی ک ما قراره بگیرم ازاین ب بعد همهه چادری نیستن ، اگ ناراحتی شما میتونی نیای ک ب همه بگ ...

حسود عوضی با ترشی همه جا رو برداشته حالا سوخته که دارم عروس میشم نمیدونن با مادرش چجوری عقدهاشون و خالی کنن