بچها فرداشب خاستگاریمه
اون هفته اومدم تایپک زدم راجب لباس پوشیدن تو این مراسم
اکثریت گفتین خودت باش و طوری نباش که الان باب میل اونا باشی و بعدا به میل خودت که به مشکل بربخوری(خانواده خودم و خانواده ی ایشون مذهبی ان و من به ندرت تایپ همچین خانواده ای هستم از نظر حجاب)حالا دیروز پارچه دادم زنداییم که خیاط برا فردا شب کت و شلوار واسم بدوزه صبحی رفتم پروو خالم و داییم اینا تو یه کوچه زندگی میکنن این تا فهمید من رفتم اونجا پریدن با خالم خونه داییم ک از زیر زبون من حرف بکشن با بابامم اومده بودم زنداییم پروو کرد خب کت و شلوار کوتاهه دیگه مانتو شلوار که نیست دختر خالم ۳۷سالشه و بیوه هستش شروع کرد به تیکه پروندن و ایراد گرفتن ازم که آره این دیگه چه تیپیه خجالت بکش ناسلامتی مراسم خاستگاریته چقدر بی حیا شدی و خالمم لام تا کام بهش حرفی نزد آخه چون خودشون مذهبی ان و همه ی افتخارشون و هنرشان تو زندگی چادر پوشیدن اینجوری میگن بعد میگفت مجیدآقا(بابام)چقدر بیغیرت شدن که تو قراره تو خاستگاریت اینجوری بپوشی والا ما مراسم خاستگاری بدون چادر تو فامیل نداشتیم حداقل یه پیراهن بلند یا عبا😐
بعدم زنداییم دمش گرم برداشت گفت که الان دیگه جامعه فرق کرده نسل جوونه چادر پوشیدن از مد رفته مگه اینکه خودش بخواد طبق اعتقاداتش لباس بلند بپوشه بعدم دیگه اینطوری دوست داره بچرخه و بپوشه الان دیگه خیلی کسی دنبال تقلید از حرفای دیگران نیست که چجوری بپوشه و....
خیلی دلم خنک شد ینی گفت تو پیری که این اعتقادات و داری تا چشمش کور شه زنیکه عقده ای هیچکس و نمیتونه ببینه مخصوصن کسی ک بخواد ازدواج کنه