2777
2789

یعنی تموم شد شوهرم که دوسش داشتم ؟ زندگیم ک تک تک خونمو خودم چییدم امیدم جنینام تو رویان ‌...؟ چرا مادرو خاهرش دوس دارن زندگیمونو خراب کنن اینقد مخشو خوردن برنمیگرده .... دیگه چکار کنم بیش از این له نشم...؟؟؟ شوهرمه ۷سال زندگی کردم باهاش دوس پسرم نیست که بگم بدرک این نه یکی دیگه... اینقد امروز گریه کردم نا ندارم ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من :)

بعضی آدما انقد قلبشون و سیاهی میگیره و انقد حسودن که به اصلا به نتیجه کارشون فکر نمیکنن فقط کارشون و میکنن 

واقعا نمی‌فهمم اینجوری مادر شوهر و خواهر شوهر و 

وقتی زندگی پسرتون خوبه، با همسرش داره خیلی خوب زندگی می‌کنه همدیگه رو دوست دارن 

این چیزا چیه ؟

چرا گریه می‌کنی ؟ نمیگم ناراحت نباش ولی گریه ام نکن انقد خودتو اذیت نکن 

شوهرت اگر عاقل باشه خودش برمیگرده، ولی خب اگر به حرف مادرش و خواهرش نیومده ... همون بهتر از این به بعد زندگیتو کن🥲

چرا درست نمیگی چیشده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

قربونت برم من :)بعضی آدما انقد قلبشون و سیاهی میگیره و انقد حسودن که به اصلا به نتیجه کارشون فکر نمی ...

چجوری زندگی کنم تنها ؟ نه مجردم نه متاهل نه درامد خوبی ن شغل درست حسابی خانواده ام تازه ودرمو از دست دادم حامی خاصی ندارم مادرم خودش دوتا بچه سروسامون نگرفته داره چ کنن دردم زیاده ... ازطرفی دوستش دارم با قلبم باهاش زندگی کردم باورم نمیشه 

چرا درست نمیگی چیشده

گفتم تو تایپیکای قبل رفت عمل کنه گفت میرم خونه مادرم من با خانواده اش سر مسائلی قطع ارتباط بودم بعد رفت موند دیگه نیومد دوبارم رفتم گفتم بیا خونه پرستاریتو کنم مادرش نمیذاشت بامنم دعوا میکرد هم خودش هم مادرش بمن حتی روز عمل و بیمارستانشم نگفت ... آخرین بار دوروز قبل عمل بمن زنگ زد خوش اخلاق بود احوالمو پرسید بعد دیگه تموم و قطع.گفت بیا دست بوس خانواده ام ارتباط برقرار کن من نرفتم ولی رفتم دیدن خودش اونام شروع کردن رو ترش کردن منم پاشدم اومدم . حالا میگه نمیام خونه موعد احاره تموم شد وسایلاتو جمع کن برووو

گفتم تو تایپیکای قبل رفت عمل کنه گفت میرم خونه مادرم من با خانواده اش سر مسائلی قطع ارتباط بودم بعد ...

خب حالا کوتاه بیا برو آشتی کن

ارزش نداره زندگیت خراب کنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".