2777
2789
عنوان

درد زیر دل و تخمدان ها

45 بازدید | 3 پست

بچه ها من الان سه ماهه هر سری یجای زیر دلم درد میگیره یبار خود زخم یبار تخمدان راست یبار چپ انگار ک تیر میکشه چند ماهه که تو اقدامم رفتم سونو هم گفت کیست نداری پریودامم تقریبا منظمه یعنی حدود سه چهار روز اختلاف داره . ممکنه سونو اشتباه گفته باشه و کیست داشته باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dana‍ چرا تخمدان راست وچپ بدون مشکل درد میگیره

درد در ناحیه تخمدان‌ها، چه در سمت راست و چه در سمت چپ، می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. در بسیاری از موارد، این درد موقتی و بی‌خطر است، اما گاهی ممکن است نشان‌دهنده یک مسئله جدی‌تر باشد. در ادامه به برخی از علل شایع درد تخمدان اشاره می‌کنم: ### ۱. **درد تخمک‌گذاری (Mittelschmerz)** - این درد معمولاً در میانه چرخه قاعدگی رخ می‌دهد و به دلیل آزاد شدن تخمک از تخمدان ایجاد می‌شود. - ممکن است در یک طرف (راست یا چپ) احساس شود و معمولاً خفیف و کوتاه‌مدت است. ### ۲. **کیست‌های تخمدان** - کیست‌های تخمدان کیسه‌های پر از مایع هستند که می‌توانند در تخمدان‌ها تشکیل شوند. - برخی کیست‌ها بی‌خطر هستند و خودبه‌خود از بین می‌روند، اما برخی دیگر ممکن است باعث درد یا ناراحتی شوند. ### ۳. **سندرم پیش از قاعدگی (PMS)** - تغییرات هورمونی قبل از قاعدگی می‌تواند باعث درد یا ناراحتی در ناحیه لگن و تخمدان‌ها شود. ### ۴. **آندومتریوز** - این بیماری زمانی رخ می‌دهد که بافت مشابه پوشش داخلی رحم در خارج از رحم رشد کند. - می‌تواند باعث درد شدید در ناحیه لگن و تخمدان‌ها شود. ### ۵. **عفونت‌های لگنی** - عفونت‌های باکتریایی یا سایر عفونت‌ها در ناحیه لگن می‌توانند باعث درد در تخمدان‌ها شوند. ### ۶. **چسبندگی‌های لگنی** - چسبندگی‌ها می‌توانند پس از جراحی، عفونت یا التهاب ایجاد شوند و باعث درد در ناحیه تخمدان‌ها شوند. ### ۷. **بارداری خارج از رحم** - در موارد نادر، درد یک طرفه ممکن است نشان‌دهنده بارداری خارج از رحم باشد که یک وضعیت اورژانسی است. ### ۸. **سایر علل** - مشکلات گوارشی، عضلانی یا عصبی نیز می‌توانند باعث درد در ناحیه لگن شوند که ممکن است با درد تخمدان اشتباه گرفته شود. ### چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟ اگر درد تخمدان شما: - شدید یا مداوم است. - همراه با علائمی مانند تب، تهوع، استفراغ یا خونریزی غیرطبیعی است. - در فعالیت‌های روزانه شما اختلال ایجاد می‌کند. - به طور ناگهانی و شدید شروع می‌شود. در این موارد، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر و دریافت راهنمایی‌های لازم ضروری است. پزشک ممکن است آزمایش‌هایی مانند سونوگرافی یا آزمایش خون را برای تشخیص علت درد تجویز کند. همیشه به یاد داشته باشید که خوددرمانی یا نادیده گرفتن علائم می‌تواند منجر به عوارض جدی‌تر شود. مراقب سلامتی خود باشید و در صورت نیاز به کمک تخصصی، از مراجعه به پزشک دریغ نکنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"