2777
2789

الان خیلی رایج شده 

بگید بقیه هم استفاده کنن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

زینک

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارهای طبیعی البته ب شرط اینک مشکل خاصی نداشته باشی

ندارم...

راهکار طبیعی ؟!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

شاید باورتون نشه من تو بارداری مولتی پرینتال خارجی دکتر برام تجویز کرده بود

موهای من ذاتا پر پشته 

ولی تو بارداری موهام حتی از قبل پر تر شده بود

قشنگ میبافتم کیف میکردم 

نمی دونم این قرصو آدم غیر بارداری هم می‌تونه مصرف کنه یا خیر 

چون رو دوست و موی من که فوق العاده عالی تاثیر گذاشته بود

امیر❤️

دکتر بیوتین و زینک پلاس نوشتخیلی موثر بود

آمپول بیوتین ؟

فیتو خوردم عالی بودالبته اصلش رو خریدما یه دوره خوردم جواب داد ، دوره دوم حامله شدم نمیشه بخورم تازه ...

خداروشکر که با وجود تنبلی باردارید 

بعد به دنیا اومدن نی نی میتونید ادامه بدید

میشه بگید از کجا فیتو رو گرفتید؟