2777
2789

۱۱ روز بعد از تخمک گذاری و اخرین اقدام  نزدیکی داشتم که متوجه شدم ترشحاتم که بعد تخمک گذاری سفید و چسبناک و ضخیم شده بود به آلت همسرم چسبیده و همونجا من متوجه شدم که دیگه سفید نیستن و مثل قبل از پریودی یکم رنگی شدن بین قهوه ای و صورتی خیلی کمرنگ، بعد از پایان رابطه رفتم سرویس یه ترشح اندازه بند انگشت دفع کردم که رنگ خفیفی بین صورتی و قهوه ای ملایم داشت اما تا امروز اصلا دیگه ترشحاتم  رنگی نبود رابطه هم بدون کاندوم بود و شاید به خاطر اونه اما من یه روز قبل این اتفاق دردهام از تخمک به رحم رسیده بود مثل قبل پریودی هام که همیشه اینطوریه و هنوزم اون درد و نفخ رو توی قسمت رحمم حس میکنم یعنی دارم پریود میشم؟ چون بعید میدونم لانه گزینی کل ترشحات واژن رو رنگی کنه نهایتا چند تا لک دفع میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان روز چندم سیکلته؟۱۱ روز بعد از تخمک گذاری که یعنی نزدیک سیکل بعدی هستی و پریود در پیشه

این ماه چون روز ۲۰ تخمک گذاریم بود احتمالا سیکلم ۳۵ روزه یا ۳۴ روزه ست و من الان روز ۳۲ هستم