سلام وقتتون بخیر دوست صمیمی شوهرم تازگیا زده تو خط خیانت تاحالا بادو سه خانم بوده وهمه چیو میاد به شوهرم تعریف میکنه خودشم متاهله واز خانمش بدمیگه که توجیح کنه وامروز شوهرم گفت دوستش حق داره به زنش خیانت میکنه ومن حالم بهم خورد شوهرم صادقانه هرچی میفهمه بهم میگه حتی میگه چندبار گفته بیا باهم بریم رفقیشو برات جور کنم و شوهرم قبول نکرده اما من بددل شدم بنظرتون چقدر احتمال داره شوهر منم بهم خیانت کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بحرفم گوش نمیده میدونم حتی بهش فکرمو بگم مسخره ام میکنه اما من حتی مطمینم از ریزترین مسایل باشوهرم حرف میزنه ومن حساسم بدم میاد اما نمیذارم شوهرم بفهمه😭
شوهر من یه مدت میگفت دوست معتادش بهش گفته بیا با هم مواد مصرف کنیم و شوهرمم میومد واسه من تعریف میکرد به خودم اومدم دیدم یواشکی میرفته و مصرفم کرده بود و معتادم شده بود😣😢😣
ببین عزیزم بعضی از مردا مثل دوست همسرت حرومزاده هستن شیر پاک نخوردن مثل خوره میفتن تو زندگیه بقیه و زندگیه بقیه رو هم به گوه میکشونن شوهرای ما هم سادن فک میکنن اینا دارن زندگی و عشق و حال میکنن و خودشون عقب موندن.. با سیاست و مهربونی بکشش سمت خودت نزار بره پیش اون رفیقش