medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 عنوان دلتنگی شدید و بی پایان 2077 بازدید | 31 پست بچه ها من واقعا نمیدونم به جز اینجا کجا درد و دل کنم.خیلی دلم تنگه براش با این که زیاد ندیدمش ولی بهش حس دارم.حالا حالا ها هم قرار نیست ببینمش.امتحان دارم ذهنمو مشغول کرده به خودش.شما بودین چیکار میکردین یادتون بره؟ این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل... 1396/11/29 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya1377 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 17197 کی؟! پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش تیکرتولد ۲سالگی پسرمه
مامان_امیر_جونم عضویت: 1391/06/10 تعداد پست: 5222 کی هست ایشون که شما بهش حس دارید؟؟چه جایگاهی توی زندگیتون دارن ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
سامیرضا عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 1094 اه بابا همين ادمي كه الان بخاطرش نميتوني درس بخوني يه سال بياد تو زندگيت همچين از چشمت ميفته كه نگو اصلا ارزش نداره اينجوري بهش فك كني
مامان_امیر_جونم عضویت: 1391/06/10 تعداد پست: 5222 خواهشاً فقط نگو همکلاسیفقط خواهرانه بهت بگم برا خودتون ارزش قایل بشید..هر مردی لایق احساس نیست..اکثرشون دنبال سرگرمی هستن ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
الویرا عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 698 هیچکاری نمیشه کرد تب و تاب عاشقیه دیگه همه هم این دوران رو داشتن بعدش عوض میشه ولی فعلا همینجوری هم شیرینه هم سخت سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 کی هست ایشون که شما بهش حس دارید؟؟ چه جایگاهی توی زندگیتون دارن یه اقا.هیچ جایگاهی تو زندگیم ندارن ولی چند باری ک دیدمشون جوری رفتار کردن که ذهن من مشغول شده بهشون این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 خواهشاً فقط نگو همکلاسی فقط خواهرانه بهت بگم برا خودتون ارزش قایل بشید..هر مردی لایق احساس نیست. ... خیر.استاده در واقع این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 اه بابا همين ادمي كه الان بخاطرش نميتوني درس بخوني يه سال بياد تو زندگيت همچين از چشمت ميفته كه نگو ... چرا؟؟ این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
مامان_امیر_جونم عضویت: 1391/06/10 تعداد پست: 5222 یه اقا.هیچ جایگاهی تو زندگیم ندارن ولی چند باری ک دیدمشون جوری رفتار کردن که ذهن من مشغول شده ... حیف ذهن شما نیستبنظر من یه زن اونقدر ارزش داره که هر مردی واسه وارد شدن به قلب و ذهن زن باید کلی تلاش کنه.. ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 کی؟! یه اقا.هیچ جایگاهی تو زندگیم ندارن ولی چند باری ک دیدمشون جوری رفتار کردن که ذهن من مشغول شده بهشون این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
مامان_امیر_جونم عضویت: 1391/06/10 تعداد پست: 5222 استاد باشه ..فرقی ندارنمهم جنسشون هست که مذکر هست ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
donya1377 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 17197 یه اقا.هیچ جایگاهی تو زندگیم ندارن ولی چند باری ک دیدمشون جوری رفتار کردن که ذهن من مشغول شده ... بیخیال عزیزم ادم با چن بار دیدن ک فکرشو درگیرش نمیکنه پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش تیکرتولد ۲سالگی پسرمه
medicofifi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 377 حیف ذهن شما نیست بنظر من یه زن اونقدر ارزش داره که هر مردی واسه وارد شدن به قلب و ذهن زن باید کل ... بله راست میگین ولی دست خودم نیس.جوونم و احساساتی این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...