2777
2789
عنوان

دلتنگی شدید و بی پایان

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خيلي نامردن تا باهاشون نيفتي درك نميكني حرفمو اصلا ارزش دوست داشتن و ناراحتيو ندارن 

عزیزم حق با شماست ولی بی عدالتیه که بگیم همه مردا یا زنا مثل همن

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
بله راست میگین ولی دست خودم نیس.جوونم و احساساتی

همه تو جوونی از این احساسات داشتن و بعد از یه مدت از سرشون افتاده و حتی پشیمون شدن از اینکه ذهنشون رو درگیر کردن

ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
همه تو جوونی از این احساسات داشتن و بعد از یه مدت از سرشون افتاده و حتی پشیمون شدن از اینکه ذهنشون ر ...

واسه همینم تاپیک زدم.راهکار میخوام :(

نه منظورم اینه اکثر مذکرها و مردها دنبال سرگرمی هستن..اصلا هم احساس امثال شما براشون مهم نیست

چرا انقد دیدتون ب مردا منفیه.یعنی انقد بدن؟؟

به کارات برس و مشغول باش 

چند روزم بگذره این احساسات تو ذهنت کمرنگ میشن

اینو از قبل بدون این احساسات رو خیلی از ادما تجربه میکنن ولی کم کم از ذهن محو میشن پس زیاد درگیرش نشو و بذار چند روز بگذره می بینی یادت رفته

چرا انقد دیدتون ب مردا منفیه.یعنی انقد بدن؟؟

اره...خیلی خیلی زیاد دیدم بهشون منفی هست...خیلی به ندرت مرد واقعی پیدا میشه..کسی که احساسات یه خانم براش مهم باشه

تا ببینن احساسات داری بهشون خودشون رو خوب جلوه میدن..تا بتونن به جسم زن برسن  و وقتی خسته شدن خیلییییییی راحت ازت میگذرن

ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
به کارات برس و مشغول باش  چند روزم بگذره این احساسات تو ذهنت کمرنگ میشن اینو از قبل بدون این ...

باشه عزیزم سعی میکنم.ممنون