2777
2789

اینستا بودم بعد یه فیلم از پدرش دیدم که داشت گریه میکرد و پیجشو نگاه کردم و دیدم بعد ۴ سال هنوز دنبال دخترشه و هنوز هیچ خبری ازش نیست. 

چه بلایی سرشون میاد واقعا. چرا بعضیا انقدر ظالمن

چرا بچه هایی که پدر مادرا با خون دل بزرگ میکنن رو 

این بلاهارو سرشون میارن ، چجوری میتونن واقعا

اینکه چهار سال از بچت خبری نشه خیلی بده خیلی…💔💔

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یا اینکه یکی کشته این بنده خدارو خاک کرده خونش مثل شیوا ولی کسی نفهمیده

یا قاچاق شده جایی فکر میکنم یا اعضا بدن در آوردن یا اینکه حبسش کردن خونه ای جایی مثل پرونده جونکو(نخونید اگه حساسید)

یه احتمالی هم هست اینکه خود سما پیچونده رفته کشور دیگه ای

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اینکه یکی کشته این بنده خدارو خاک کرده خونش مثل شیوا ولی کسی نفهمیدهیا قاچاق شده جایی فکر میکنم ی ...

چون این اخری رو الکی نمیگم

خاله دوستم سال ۷۸ گذاشته بود لفخه بود یهو

از دانشگاه هم انصراف داده بود کلا

تا اینکه سال ۱۴۰۱ اینا رفیقم رو فالو میکنه کلی باهم حرف زدن تو اینستا اینم برگشته گفته من استرالیام

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

پدرش دیگه در نیومد از فکر دخترش ... چقدر ضعیف 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یا اینکه یکی کشته این بنده خدارو خاک کرده خونش مثل شیوا ولی کسی نفهمیدهیا قاچاق شده جایی فکر میکنم ی ...

امیدوارم سالم باشه

ولی حس میکنم مرده💔🥲

و یه بلایی سرش اوردن که نابود شده

چون این اخری رو الکی نمیگمخاله دوستم سال ۷۸ گذاشته بود لفخه بود یهواز دانشگاه هم انصراف داده بود کلا ...

اگه استرالیاست چرا پلیس چیزی از ماجرا نمیگه

یا پیگری نمیکنه

من فکر نمیکنم رفته باشه کشور دیگه

😐😐😐پدرش ضعیفه؟ عقلت کمه؟ خودت بچت گم شه از فکرش در میاری؟ و ندونی کجاس و چیشده؟

طرف زمان جنگ ۹ تا بچه شهید داشت که معلوم نیست اصلا کجان چی شدن چجوری مردن هنوز داره زندگیشو میکنه کاراشو میکنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مادر الهه حسین نژاد و هم فیلمش دیدم خیلی حالش بد بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عقل سیگمای آلفای ددی خشن و سرد اینستاگرامی

فقط سرد اینارو میفهمم 😂🤝