2777
2789
عنوان

پرونده ی سما جهانباز از سال چهارصد و یک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 27 پست
یه ویس ازش هست به دوستش میگه یه مشکلی پیش امده باید باهات حرف بزنم

خب چی گفته بهش

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه استرالیاست چرا پلیس چیزی از ماجرا نمیگهیا پیگری نمیکنهمن فکر نمیکنم رفته باشه کشور دیگه

نمیدونم والا

ولی این دوست من مادربزرگ پدربزرگش روانی بودن کلا پدربزرگش یکی از زناش رو کشته بود به زور سال ۵۸ آزادش کرده بودن

کلا ۳ تا بردار ناتنی داشتن از همین زنه بود که کشته بودنش 

این مادربزرگ که خاله و مادر دوستم هم تزش بوود رقاص کاباره بوده قبل انقلاب طبق چیری که خودش گفته یهو میاد آواره میشه دو زندگی اینا

این خاله دوستم هم سال ۷۸ در رفته بود از دستشون 

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

طرف زمان جنگ ۹ تا بچه شهید داشت که معلوم نیست اصلا کجان چی شدن چجوری مردن هنوز داره زندگیشو میکنه کا ...

اون حداقل میدونه تو جنگ براش چه اتفاقی افتاده.

و حداقل خاطرش ارومه از این بایت هرچند که اونام درد کمی ندارن و منتظرن حداقل پیکر طرف برسه و خاک بشه

ولی اینکه بچت یه شب بره بیرون و هیچ وقت هیچ خبری ازش نشه و ندونی مثلا کجا رفته خیلی دردناکه

حداقل بدونی رفته کشور دیگه با چمیدونم مرده یا هرچیزی دیگه میگی این اتفاق افتاده. من قبول ندارم اینو چون اون خانواده هایی ام که بچه هاشون شهید میشن خون دل میخورن چه اونایی که خبر میرسه چه نمیرسه. 

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

اون حداقل میدونه بچش شهید شده این نمیدونه چه بلایی سرش امده

اونم نمیدونست زنده اند یا نه یکی هم نه ۹ تا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

طرف زمان جنگ ۹ تا بچه شهید داشت که معلوم نیست اصلا کجان چی شدن چجوری مردن هنوز داره زندگیشو میکنه کا ...

اون میدونه بچه‌اش به واسطه جنگ یه بلایی سرش اومده

ولی پدر این دختر هنوز امید داره که شاید ی گوشه‌ی دنیا زنده باشه و یا حتی اگه دیگه وجود نداره هزار تا مسیر وجود داره برای وجود نداشتنش.. که دوست داره لااقل بهش بگن بچه‌ات مرده.. تا آروم بگیره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اون حداقل میدونه بچش شهید شده این نمیدونه چه بلایی سرش امده

ولش کن باهاش بحث نکن

حرف خودشو میزنه

وقتی این اتفاق برای خودشون بیوفته متوجه میشن چه دردی داره

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یا اینکه یکی کشته این بنده خدارو خاک کرده خونش مثل شیوا ولی کسی نفهمیدهیا قاچاق شده جایی فکر میکنم ی ...

پرونده جونکو چه وحشتناکه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خیلییییخوندی؟

اره قبلا هم خونده بودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱